V Sloveniji: je hrana iz takih sistemov res manj okusna?

Zurnal24 pred 24 dnevi  |  STA, A. Š.

Zanimiv trajnosten način pridelave hrane.

Znotraj čezmejnega programa Interreg Slovenija-Italija poteka tudi projekt za krepitev trajnostne agroživilske proizvodnje z akvaponiko. Tovrsten trajnosten način pridelave hrane, ki se uporablja za gojenje rib in pridelavo zelenjave, velja tudi za model krožnega gospodarstva, pri katerem je poraba vode veliko manjša kot pri tradicionalnih praksah. Akvaponika je trajnosten, breztalni način pridelave hrane v rastlinjaku, ki združuje ribogojstvo in pridelavo

Povezane novice »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem