Arhiv novic 22.04.2024

Priznani zdravnik dobil košarico, to je nova nosilka liste Gibanja Svoboda

Zurnal24 pred 15 dnevi
Joveva bo nosilka liste, oba z Merlom sta bila o tem obveščena nedavno. Nosilka liste Gibanja Svoboda na evropskih volitvah bo nekdanja novinarka, zdaj pa evroposlanka Irena Joveva, medtem ko direktorja postojnske porodnišnice, dr. Aleksandra Merla, ki… »

Nadzorniki po smrti otrok pritrdili bolnišnici

Dnevnik pred 15 dnevi
Izsledki izrednega nadzora v UKC Ljubljana so pokazali, da so otroka, ki sta umrla po operaciji v Izraelu, obravnavali ustrezno. V največji bolnišnici so se težave otroške srčne kirurgije sicer vrstile že leta, trajna rešitev za ta program pa se je… »

Zakaj spletne trgovine z lastno stranjo za spremljanje pošiljk prodajo več

Finance.si pred 16 dnevi
Dostavne službe na svoji spletni strani za sledenje pogosto izpišejo statuse pošiljke tako, da številni kupci ne razumejo dobro, kje je njihova pošiljka. Lastna spletna stran podjetja je zaradi visoke obiskanosti hkrati tudi odlična možnost… »

Višje cene bencina, nižje cene dizla ter kurilnega olja

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Najvišje drobnoprodajne cene bencina, dizla in kurilnega olja bodo od torka znašale 1,560 evra za liter bencina, 1,527 evra za liter dizelskega goriva in 1,170 evra za liter kurilnega olja. Cena litra neosvinčenega motornega bencina (NMB 95) bo na… »

IZDANO OPOZORILO, TUDI ZA PRIMORSKO! Začelo se bo proti večeru

Regional pred 16 dnevi
Danes čez dan bo oblačnost od zahoda naraščala. Proti večeru bo na zahodu začelo rahlo deževati. Čez dan bo zapihal okrepljen veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, ob morju do 15… »

Vse se pripravlja na scenarij izpred desetletja

Delo pred 16 dnevi
Golobov kandidat Tomaž Vesel, ki še ni prepričal SD, bo najranljivejši na zaslišanju pred pristojnim odborom novega evropskega parlamenta. V nadaljevanju preberite: Predsednik vlade Robert Golob je pohitel in kot prvi v EU dva meseca pred evropskimi… »

PIRC MUSAR S PREDSEDNIKI ZA ODPRTJE MEJA: Poudarila pomen širitve kot enega najmočnejših geopolitičnih orodij unije (FOTO)

Regional pred 15 dnevi
Predsednica republike Nataša Pirc Musar se je danes skupaj s predsedniki sosednjih držav zavzela za odprte meje v Evropski uniji in njeno širitev. Peterica predsednikov je na srečanju ob 20-letnici članstva Slovenije v EU poudarjala prednosti unije… »

MARJETICA KOPER Z AKCIJO OSVEŠČANJA: Z roko v roki z najmlajšimi iz Vrtca Mali Mehurčki in Vrtca Koper (FOTO)

Regional pred 15 dnevi
Akcija osveščanja ob Dnevu Zemlje je vsakoletni dogodek, ki se praznuje 22. aprila, ko se odvijajo dogodki za osveščanje glede varovanja okolja na našem planetu Zemlji. Danes ga praznujemo v več kot 193 državah sveta. Uradna tema leta 2024 je… »

Izrael zaradi glasovanja o Palestini slovensko veleposlanico poklical na pogovor

Delo pred 16 dnevi
Izrael je države, ki so prejšnji teden v varnostnem svetu ZN glasovale za priporočilo za članstvo Palestine v Združenih narodih, povabil na pogovor. Izraelsko zunanje ministrstvo je v nedeljo zaradi glasovanja za članstvo Palestine v Združenih… »

POLJSKA PRIPRAVLJENA NA NAMESTITEV JEDRSKEGA OROŽJA: Rusija se je že odzvala

Regional pred 16 dnevi
Poljska je pripravljena na namestitev jedrskega orožja na svojem ozemlju, če bi se zveza Nato tako odločila v luči krepitve ruskega oboroževanja v Belorusiji in Kaliningradu, je v danes objavljenem intervjuju dejal poljski predsednik Andrzej Duda… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem