Arhiv novic 22.04.2024

POLICISTI LOVILI DIVJAKA: Med begom trčil v ograjo, policijsko vozilo in nasproti vozeči avto

Regional pred 27 dnevi
Ljubljanski policisti so v nedeljo okoli 22. ure prijeli voznika neregistriranega vozila in njegovo sopotnico, saj na njihove znake ni ustavil, temveč je nadaljeval s pospešeno hitrostjo in pri tem trčil v ograjo, v policijsko vozilo, nato pa še v… »

Omrežnina: gospodarska zbornica verjame, da novega obračunavanja še ne bo

Dnevnik pred 27 dnevi
Generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije Vesna Nahtigal je danes na srečanju z novinarji izpostavila, da v vodstvu zbornice verjamejo, da do novega obračunavanja omrežnin še ne bo prišlo. »Čeprav akt, ki opredeljuje obračun omrežnine… »

Izdatki za vojsko narasli najbolj po letu 2009. Največji porabniki ZDA, Kitajska in Rusija.

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Svetovni izdatki za vojsko so lani dosegli rekordno vrednost, saj so se povzpeli na 2440 milijard dolarjev. Vojaški izdatki so se prvič povečali na vseh petih geografskih območjih, je zapisano v poročilu organizacije Sipri. Stockholmski mednarodni… »

Golob o ukradenih otrocih: V enem primeru upravičen sum

Zurnal24 pred 27 dnevi
Premier je odgovarjal na vprašanja o aktualnih razmerah v državi, zdravstvu, inflaciji in domnevno ukradenih otrocih. S poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Robertu Golobu se je začela redna aprilska seja DZ. Premier Golob je odgovarjal na… »

Nova pridobitev v centru Ljubljane

Zurnal24 pred 27 dnevi
Plečnikova trafika je znova zaživela. Danes so na Prešernovem trgu ponovno odprli Plečnikovo trafiko, ki bo naslednjih pet let prostor promocije in spodbujanja inovativnih idej. Vsakih 14 dni se bodo tam predstavljali podjetnice in podjetniki, ki so… »

#video Dončić: Izhajati moramo iz obrambe v drugem polčasu

Dnevnik pred 27 dnevi
Košarkarji LA Clippers so na prvi tekmi prvega kroga končnice v ligi NBA povozili Dallas Luke Dončića in ga premagali s 109:97. Po odličnem zaključku rednega dela sezone in ob novici, da na prvi tekmi končnice soigralcem pri LA Clippers ne bo mogel… »

V grafih: Slovenski javni dolg je konec leta 2023 in zrasel in upadel – odvisno od perspektive

Finance.si pred 27 dnevi
Konec zadnjega četrtletja minulega leta je bil slovenski javni dolg nominalno manjši v primerjavi s prejšnjim četrtletjem, v primerjavi z istim četrtletjem konec leta 2022 pa je bil večji, kaže sveža evropska statistika.… »

Primerjava: v kateri banki imajo najvišje plače

Finance.si pred 28 dnevi
Lani se je povprečna bruto plača v bančništvu zvišala za slabo desetino, v nekaterih bankah pa je bila višja tudi za več kot 20 odstotkov. Med bankami so lani najvišjo povprečno bruto plačo imeli v SID banki… »

Netanjahu pozval ZDA, naj razmislijo o sankcijah na Zahodnem bregu

Delo pred 27 dnevi
ZDA naj bi onemogočile prejemanje vojaške podpore ali usposabljanja pripadnikom pretežno ultraortodoksnega bataljona Necah Jehuda. Izraelska vlada je v nedeljo pozvala ZDA, naj znova razmislijo o načrtovanih sankcijah proti bataljonu izraelske vojske… »

WEBINAR Kako trge vidijo najboljši slovenski upravitelji?

Finance.si pred 27 dnevi
V sredo, 24. aprila, se lahko ob 17.30 na spletni platformi Zoom udeležite webinarja s sogovorniki iz slovenskih družb za upravljanje. Ob nedavni 14. podelitvi nagrad slovenskim upravljavcem premoženja je bilo kljub visokim borznim tečajem mogoče… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem