Slovenija arhiv novic 23.04.2024

HIŠNE PREISKAVE NA DARSU: Rok Snežič potrdil obisk kriminalistov, koga so še obiskali?

Regional pred 27 dnevi
Kriminalisti NPU danes izvajajo hišne preiskave na Darsu, oglasili naj bi se tudi pri nekdanjem predsedniku uprave Darsa Valentinu Hajdinjaku in Roku Snežiču. Do preiskave prihaja pol leta po medijskem razkritju več sumov nepravilnosti - od… »

Dallas z odlično obrambno predstavo odnesel veliko zmago iz Los Angelesa

RTV Slovenija pred 27 dnevi
V obrambni bitki, ki je spominjala na devetdeseta leta v Ligi NBA, so košarkarji Dallasa odlično odigrali končnico v Los Angelesu, premagali Clipperse s 96:93 in izid v zmagah v uvodnem krogu končnice na Zahodu izenačili na 1:1. Luka Dončić je bil… »

Kaj so ustavni sodniki ugotovili v primeru Jaklič?

Mladina pred 26 dnevi
Tovrstna podjetniška praksa se jim zdi sicer sporna, a se o tem ne želijo izreči. Na ustavnem sodišču so v ponedeljek opravili neformalno razpravo o očitkih Klemnu Jakliču glede nezdružljivosti sodniške funkcije z dejavnostjo, ki jo je opravljal… »

Vlada bo morala spreminjati že sprejete zakone

Dnevnik pred 26 dnevi
Predsedniku vlade Robertu Golobu je včeraj uspelo združiti socialne partnerje na neformalnem srečanju pred 30. obletnico delovanja ekonomsko-socialnega sveta. Delodajalci za ponoven zagon ESS postavljajo visoke pogoje. Izvršni direktor Gospodarske… »

Ponekod sneži do nižin, za Vršič in Ljubelj potrebne verige

Dnevnik pred 26 dnevi
Po napovedih metereologov je v jutranjih urah v nekaterih predelih začelo snežiti do nižin. Med drugim sneži v Bohinju, kjer je zapadlo dobrih 10 centimetrov snega, sneg pa je pobelil tudi območje med Mariborom in Dravogradom. Na cestah v višjih… »

Levica računa na evropskega poslanca

Delo pred 26 dnevi
Nosilka evropske liste Levice bo Nataša Sukič. Bi morali na levem polu sestaviti skupno listo? Tudi najmanjša koalicijska partnerica Levica je potrdila svojo listo na organih stranke in napoveduje vstop v kampanjo. Nataša Sukič, poslanka in… »

Mama dveletnika, ki je umrl v pregretem avtu, pred sodnico milo jokala

Zurnal24 pred 26 dnevi
Tea K. se danes o krivdi za smrt njenega sinčka, ki sta ga s partnerjem Tilnom Novakom pustila v avtu na vročini, ni izjasnila, kar pomeni, da je ne priznava. Slovensko javnost je 20. junija lani pretresla smrt še ne dveletnega dečka v Svetem Lovrencu… »

Zanesljiva zmaga Tadeja Pogačarja

Gorenjski glas pred 26 dnevi
Kranj – Zadnje tri sezone najboljši kolesar na svetu, Tadej Pogačar s Klanca pri Komendi (UAE Team Emirates), ki je na vrhu svetovne lestvice Mednarodne kolesarske zveze (UCI), je minulo nedeljo zmagal na prestižni enodnevni klasiki… »

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Necenzurirano pred 26 dnevi
Nova razkritja v aferi sodna stavba: kam vse je njen prodajalec Sebastjan Vežnaver prenakazal sedem milijonov evrov, ki jih je le nekaj ur pred tem prejel od države? Je del denarja končal tudi v Dubaju? So šli trije milijoni v Dubaj? Potrjeno… »

Agencija za energijo kljub pozivom ministrstva in GZS-ja ne bo zamaknila novega sistema omrežnine

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Svet Agencije za energijo ne vidi razlogov za prestavitev uvedbe nove metodologije obračunavanja omrežnine pri elektriki. Predvideni datum uvedbe tako ostaja 1. julij letos. K zamiku pozivata gospodarska zbornica in tudi ministrstvo za okolje. "Svet… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem