Povezane novice

Če ne zaradi drugega, je dialog nujen za reforme

Delo pred 25 dnevi
Poskusi, da bi ob tridesetletnici socialni partnerji spet sedli za skupno mizo. V četrtek bo 30 let od ustanovitve ekonomsko-socialnega sveta (ESS), organa, ki predstavlja področje socialnega dialoga in je imel pomembno vlogo pri pripravi ekonomskih in… »

Vlada bo morala spreminjati že sprejete zakone

Dnevnik pred 24 dnevi
Predsedniku vlade Robertu Golobu je včeraj uspelo združiti socialne partnerje na neformalnem srečanju pred 30. obletnico delovanja ekonomsko-socialnega sveta. Delodajalci za ponoven zagon ESS postavljajo visoke pogoje. Izvršni direktor Gospodarske… »

Mesec: Izhodišča za pokojninsko reformo v sredo z "99-odstotno gotovostjo" na vladi

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Na pobudo premierja Roberta Goloba so se sestali predstavniki sindikatov, delodajalcev in vlade, ki sodelujejo v Ekonomsko-socialnem svetu (ESS). Namen srečanja ob 30. obletnici ustanovitve ESS-ja je bil predvsem želja po obuditvi socialnega dialoga… »

Luka Tičar: Blokado bo treba preseči, socialni dialog je nujen

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Socialni dialog je velik izziv, če ga ni, država daje napačno sporočilo. Seveda pa socialni dialog ne pomeni, da mora biti vedno o vsakem vprašanju doseženo soglasje, je v oddaji Ob osmih dejal profesor z ljubljanske Pravne fakultete Luka Tičar. Ob… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem