#intervju Marko Gorela, gostinec: Pri pripravi jedi sledijo letnim časom

Dnevnik pred 12 dnevi  |  Iztok Klemenčič Iztok

Marko Gorela je eden bolj prepoznavnih obrazov istrske gastronomske scene.

V preteklosti je poveljeval portoroškima restavracijama Tapas in Salina, gostilni Stara šola v Kortah, vodil je gostinsko zgodbo Term Krka v Strunjanu, pred dvema letoma pa je skupaj s partnerjema Alešem Glavičem in Jasminom Kogojem prevzel apartmajsko vilo Valdepian in restavracijo oziroma bistro z morsko hrano Anna's Garden v Savudriji, kjer kreira avtorske jedi, navdahnjene s pestro izbiro povsem lokalnih sestavin iz morja pa tudi iz notranjosti Istre. Kako to,

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem