To se zgodi, ko se namesto za tuje meso odločite za slovensko

Dnevnik pred 29 dnevi

Povsod po Evropi in seveda tudi pri nas postaja lokalna hrana vse bolj cenjena in iskana.

S tem ko izbiramo domače, lokalno meso gradimo pozitiven odnos do kakovostne lokalne hrane, hkrati pa prevzamemo tudi svoj del odgovornosti k večji samooskrbi ter ohranjanju slovenskega kmetijstva in tudi varovanju okolja. In čeprav je ponudba na trgovinskih policah številna, mnogokrat tujega porekla in morda zato vabljivejša zaradi nižjih cen, ne pozabimo, da je najboljše domače – tako ali drugače. Zakaj konkretno je torej bolje in bolj odgovorno kupiti slovensko

Dnevnik »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem