Arhiv novic 05.06.2024

Pravnik ostro nad Golobovo koalicijo: To je nora in nesprejemljiva razlaga

Zurnal24 05.06.2024
Pri postopkih ob torkovem priznanju Palestine v državnem zboru je do spornega ravnanja prišlo tako na strani koalicije kot opozicije, je ocenil pravnik Rajko Pirnat. Pravnik Rajko Pirnat meni, da je koalicija evidentno kršila poslovnik DZ, kot… »

Migrant na ljubljanskem avtobusu porezal šolarko

Zurnal24 05.06.2024
Na avtobusu Ljubljanskega potniškega prometa se je zgodil nov incident: tujec je najprej ogovarjal druge potnike, nato pa napadel učenko. Na urgenco so jo peljali starši. Po nedavnem zapisu, ki se je razširil na facebooku, in ga je delil tudi Zmago… »

Prvi podatki: obeta se rekordna udeležba na evropskih volitvah

Necenzurirano 05.06.2024
Še nikoli v Sloveniji ni toliko ljudi prvi dan predčasno glasovalo na evropskih volitvah. Kaj to pomeni za udeležbo in končni izid? Včeraj, prvi dan predčasnega glasovanja na evropskih volitvah, je glasovalo že 18.810 volivk in volivcev, so danes… »

POŽAR!! V Tržiču gori osnovna šola #foto #video

Gorenjski utrip 05.06.2024
V Tržiču izbruhnil požar na osnovni šoli! Zaskrbljena Tržičanka nas je obvestila, da je na Osnovni šoli Bristrica izbruhnil požar. Neuradno naj bi zagorela fotovoltaika na strehi šole. Gasilci se s požarom že borijo in iz minute v minuto je… »

Nas skrbi varnost, vojna, blaginja, Golob pa je lansiral Palestino in splav

Zurnal24 05.06.2024
Na evropskih volitvah ne bo šlo samo za to, kdo bo Slovenijo zastopal v EU, ampak tudi, kam bo šla slovenska demokracija, meni prvak SDS Janez Janša. SDS je kampanjo vzela resno, ponudila vsebino in najmočnejšo listo. A čas za štetje mandatov bo… »

#foto #video Iz Nemčije poročajo o največji količini padavin v zadnjih sto letih, umrlo najmanj pet ljudi

Dnevnik 05.06.2024
Razlitje rek po močnem deževju, ki je prizadel predvsem mesta na jugu Nemčije, se nadaljuje. Deževje je ponehalo, nevarnost poplav pa se sedaj seli proti Avstriji, Madžarski in Slovaški. Nemški kancler Olaf Scholz je obiskal območja na jugu… »

#foto Draveljčane sredi noči prebudila eksplozija, neznanci razstrelili bankomat

Dnevnik 05.06.2024
Potem ko so v zadnjih dveh tednih nepridipravi dvakrat udarili v Štepanjskem naselju, so bili ponoči, okoli 3. ure, policisti obveščeni o eksploziji v Dravljah. Policisti so ugotovili, da so neznanci z zaenkrat še neugotovljenim eksplozivnim… »

Ustavno sodišče določilo način izvršitve odločbe o sodniških plačah, sodniško društvo zadovoljno

RTV Slovenija 05.06.2024
Ustavno sodišče je izdalo dopolnilno odločbo glede sodniških plač, s katero je določilo način izvršitve odločbe o neustavnih sodniških plačah. Koalicija namreč v določenem roku uredbe ni uresničila. Ustavno sodišče je namreč ugotovilo, da… »

POČILO JE NA ŽELEZNIŠKIH TIRIH: Voznik za las uspel skočiti iz tovornjaka (FOTO)

Regional 05.06.2024
Na nivojskem železniškem prehodu na območju Rudnika v Ljubljani je dopoldne vlak trčil v tovorno vozilo. Voznik tovornega vozila, ki je obstalo na nivojskem prehodu, je uspel zapustiti vozilo še pred trkom, poškodovanih v nesreči ni, so pojasnili… »

LeBron James zavida Dončiću: "Prekleto besen sem, da ..."

Zurnal24 05.06.2024
Najboljši strelec v zgodovini lige NBA LeBron James je priznal, da pogreša svojega nekdanjega soigralca. Dallas Mavericks se pripravljajo na finale lige NBA z Boston Celtics, v katerem bo prvič po letu 2017, ko je moral s Cleveland Cavaliers priznati… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem