Slovenija arhiv novic 05.06.2024

ODPRTJE KOŠARKARSKEGA IGRIŠČA GORANA DRAGIĆA 🏀

Spodnje Podravje 05.06.2024
ODPRTJE KOŠARKARSKEGA IGRIŠČA GORANA DRAGIĆA 🏀 Vabljeni na odprtje košarkarskega igrišča Gorana Dragića, ki bo v sredo, 12. junija 2024, ob 12.30 pri Mestnem stadionu Ptuj. Med 9. in 14. uro se bodo odvijali turnir in ostale spremljevalne… »

Zdravniška zbornica si želi zakona o kakovosti v zdravstvu s čim manj administrativnimi obremenitvami

RTV Slovenija 05.06.2024
V zdravniški zbornici so na predlog zakona o kakovosti v zdravstvu v javni razpravi podali več pripomb. Med drugim se zavzemajo, da bi zakon zdravstvenim izvajalcem prinesel čim manj administrativnih obremenitev. Te naj v čim večji meri nase prevzame… »

Puklavec Family Wines: gradijo na premijskem segmentu

Finance.si 05.06.2024
Klet Puklavec Family Wines zadnja leta doživlja preobrazbo – povečujejo obseg izdelkov najvišje kakovosti, spreminjajo organizacijsko kulturo, načrtujejo za pet milijonov evrov vlaganj. »Prodajni segment preusmerjamo v izdelke višje dodane… »

Kako družbena omrežja vplivajo na dojemanje vojne v Gazi?

Dnevnik 05.06.2024
Družbena omrežja so že nekaj časa eno od orožij propagandne vojne. Podobno naj bi se dogajalo tudi z vojno v Gazi, pri čemer nekateri obtožujejo facebook in instagram, da promovirata proizraelske glasove in zatirata propalestinske, obratni očitki… »

Vladi ni treba več blefirati

Mladina 05.06.2024
Skoraj neverjetno je, da je trajalo tako dolgo. Slovenija je končno priznala Palestino! Čestitke letijo z vseh strani, koalicijske stranke se trkajo po prsih, ljudstvo prekipeva od ponosa in sledi spretno organizirani manipulaciji s kolektivnimi… »

Moskva opominja, da bi bili francoski vojaški inštruktorji v Ukrajini "legitimna tarča"

RTV Slovenija 05.06.2024
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je dejal, da bi bili vsi francoski vojaški inštruktorji v Ukrajini "legitimna tarča" ruskih oboroženih sil, potem ko je Ukrajina razkrila načrte, da bi francoski inštruktorji usposabljali ukrajinske vojake… »

»Če bom prisiljen izbirati med zavarovanjem mej in varnostjo države, bom vsakič izbral varnost države«

Mladina 05.06.2024
Britanski premier Sunak je v prvem televizijskem soočenju pred parlamentarnimi volitvami nakazal pripravljenost na umik države iz evropske konvencije o človekovih pravicah. Pred parlamentarnimi volitvami, ki bodo 4. julija, sta se v torek zvečer v… »

Polarizacija po Evropi / Nestrpnost, razdeljenost, revščina in grožnje demokraciji

Mladina 05.06.2024
Poročilo agencije EU opozarja na ogrožanje varstva temeljnih pravic. Zaradi naraščajočih stroškov in rasizma je ogroženo varstvo temeljnih pravic v Evropi, v danes objavljenem poročilu ugotavlja Agencija EU za temeljne pravice (FRA). Ob tem… »

Judo klub Ippon Kamnik na Pokalu Krškega z 9 kolajnami do ekipno 3. mesta

Domžalec 05.06.2024
V soboto, 1.6.2024 se je Judo klub Ippon Kamnik z 11 tekmovalci boril na uradnem tekmovanju Pokal Krškega in sicer s kategorijama U12 mlajši dečki, mlajše deklice ter U14 starejši dečki, starejše deklice. Kamničani so osvojili ekipno 3. mesto in… »

JAVNO ZBIRANJE PONUDB ZA NAJEM POSLOVNEGA PROSTORA – DOM NA DOBROVLJAH (GOSTINSKI DEL)

Savinjsko Šalaške 05.06.2024
Rok / aktualno do:24.06.2024 do 09:00 Kontakt: Natja Šketa Miser [email protected] Spletno uredništvo VIR: Občina Braslovče… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem