Slovenija arhiv novic 05.06.2024

Dallas znanilec novega vala: prednost domačega terena ni več tako pomembna

RTV Slovenija 05.06.2024
Košarkarji Dallasa so v tej končnici dobili vse tri serije, čeprav niti enkrat niso imeli prednosti domačega terena, kar je tudi eno večjih spoznanj: smo v obdobju Lige NBA, ko tekma več v svoji dvorani ni najbolj pomembna. Na portalu Športni SOS… »

ZAČENJA SE MLADINSKO EVROPSKO PRVENSTVO: Tekmovanja se bo udeležila tudi portoroška posadka

Regional 05.06.2024
Jutri se s prvimi plovi v Lipnu na Češkem začenja mladinsko evropsko prvenstvo za 49er FX, ki se ga udeležuje tudi slovenska posadka, Svit Dujmovič Šterpin in Maj Petrič. Prijavljenih je 17 posadk iz devetih držav, jadrali pa bodo od četrtka do… »

Odlično poslovanje ljubljanskih mojstrov za črpalke

Finance.si 05.06.2024
IMP Pumps, proizvajalec črpalk in črpalnih sistemov iz Komende, je od leta 2019 potrojil prihodke.… »

Italijanski smučar in njegovo dekle umrla v grozljivih okoliščinah

Zurnal24 05.06.2024
V gorski nesreči sta v tragičnih okoliščinah življenje izgubila nekdanji profesionalni smučar in njegova izbranka. Športni svet je pretresla tragična novica o smrti nekdanjega alpskega, nazadnje pa hitrostnega smučarja, Italijana Jeana Daniela… »

Rok Zupančič: Izrael izgublja medijsko vojno

RTV Slovenija 05.06.2024
Izrael je v stanju paralize, poskuša dobiti vojno brez jasnih političnih ciljev. Benjamin Netanjahu je stisnjen v kot, odločilen pa bo pritisk Združenih držav Amerike, je v oddaji Ob osmih na Prvem med drugim povedal obramboslovec Rok Zupančič… »

Župan sprejel kandidata za evroposlanca Jureta Lebna in generalnega sekretarja Gibanja Svoboda Roka Marolta: O okolju in…

Domžalec 05.06.2024
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes, skupaj s podžupanom dr. Jurijem Kočarjem (GS), sprejel bivšega ministra za okolje in prostor Jureta Lebna, ki na bližnjih volitvah kandidira za evropskega poslanca na listi Gibanja Svoboda… »

Legendi se trga srce zaradi Đokovića: "Ostal sem brez besed"

Zurnal24 05.06.2024
Nekdanji trener Novaka Đokovića je bil globoko užaloščen ob novici o poškodbi kolena, zaradi katere je moral za zdaj še prvi igralec sveta odpovedati četrtfinalni dvoboj na Roland Garrosu. 24-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam Novak… »

Maurizio Cattelan, umetnik na steno prilepljene banane, se vrača z novo satirično instalacijo

RTV Slovenija 05.06.2024
Nova razstava Maurizia Cattelana je sijajna – v najbolj dobesednem pomenu besede: v galerijo je postavil zid, oblit s 24-karatnim zlatom, ki meri 20 metrov v dolžino in dobrih pet metrov v višino. Še en ključen podatek: zid je prerešetal s streli… »

Po seriji še film o Birminghamskih tolpah: "Tommy Shelby še ni opravil z mano"

RTV Slovenija 05.06.2024
Cillin Murphy, ki je letos kariero okronal z oskarjem za naslovno vlogo v drami Oppenheimer, televizijskih časov še ni pustil dokončno za seboj. V Birmingham se bo vrnil za snemanje filma, ki bo nadaljevanje serije Peaky Blinders (Birminghamske tolpe)… »

Ye in njegova nekdanja pomočnica tožita drug drugega

RTV Slovenija 05.06.2024
Nekdanja pomočnica ameriškega raperja Yeja je proti njemu vložila tožbo, v kateri ga obtožuje spolnega nadlegovanja in kršitve pogodbe. Kmalu zatem pa je zvezdnik, ki zanika njene trditve, napovedal protitožbo zaradi izsiljevanja. Lauren Pisciotta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem