#intervju Janez Oblak, mesarija Oblak: Vsak kos mesa ima svojo deklaracijo

Dnevnik pred 3 dnevi  |  Iztok Klemenčič Iztok

Na nedavnem športnorekreacijskem in družabnem srečanju, ki je potekal pod okriljem Dnevnika in Nedeljskega dnevnika, so lahko udeleženci po končani zakuski med drugim izbirali tudi najboljšo klobaso in izbrali klobaso mesarije Oblak iz Žirov v Poljanski dolini.

Ustanovitelj in direktor družinskega podjetja je Janez Oblak, ki je svojo poslovno pot skupaj z ženo začel v mesnici v soseski BS3 v Ljubljani, danes pa vodi eno večjih družinskih mesarij v Sloveniji, ki se ukvarja tako s prodajo kot predelavo mesa. Vaša poslovna pot se je začela v soseski BS3, kjer sta imela z ženo svojo prvo prodajalno mesa, danes pa vodite eno največjih družinskih mesarij v Sloveniji. Ampak mesnice nimate več. Ne v Ljubljani ne v Žireh, kjer se

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem