#intervju Massimo Panizzari, gostinec: Špageti po bolonjsko ne obstajajo

Dnevnik pred 8 dnevi  |  Iztok Klemenčič Iztok

Massimo Panizzari, oziroma Maxx za prijatelje in znance, v skritem kotičku Trubarjeve v Ljubljani skupaj s partnerico Eriko De Vecchi vodi gostilnico, butično proizvodnjo testenin in trgovinico Raw pasta.

Okrepčevalnica, v kateri Massimo in ekipa pripravljata jedi na osnovi sveže pripravljenih testenin, obogatenih z raznoraznimi omakami in prelivi, lazanje in druge dobrote italijanske kuhinje, je nekakšna zgoščena preslikava Massimove gostinske zgodbe v Milanu, od koder tudi prihaja in v sklopu katere je imel v glavnem mestu Lombardije dve restavraciji in lokal. Kako drugačna je ljubljanska Raw pasta od vaše milanske gostinske zgodbe? Ena milanska restavracija je

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem