NOVO PRIZNANJE MICHELINA ZA KOGO: "Postajamo istrsko stičišče kulinarike in vina za vse goste"
Regional 20.06.2024
"Navdušeni smo, da smo ohranili priporočilo Michelina, pomembno nagrado Michelin Selection, ki nas uvršča med najboljše gostince v Sloveniji," je po današnji podelitvi Michelin Guide Slovenija za leto 2024 povedal Marko Kozel, vodja restavracije Kogo, v kateri kreativne istrske dobrote ustvarja chef Tilen Župevec.
Nagrado razumejo kot potrdilo ustvarjenih novosti zadnjega leta in kot izziv za doseganje naslednje Michelinove stopničke. Restavracija Kogo je drugo leto zapored prejemnica Michelin selection priznanja, ki pomeni zagotovilo za kulinarične posebnosti, skrbno pripravljen in dober obrok. V zadnjem letu so, kot pravijo v Kogu, gradili predvsem na posebnostih njihove ponudbe, ki že vse od prvih dni prepleta avtentične lokalne in tradicionalne recepture z modernim,