Grahovo-špargljeva omaka s pirejem

Dnevnik pred 1 dnevom  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

To nežno, a neverjetno okusno omako, pripravljeno z svežim ali zamrznjenim grahom in s šparglji, postrezite na pireju iz sladkega in/ali navadnega krompirja, lahko pa jo postrežete tudi na rižu, njokih ali testeninah.

Jed osvežite, odišavite in okrasite z lističi sveže mete. Poleg te jedi vsekakor sodi velika skleda solate ter proteini po izbiri. Kaj ni lepo, ko znate pripraviti res dobro zelenjavno omako? Splošno prepričanje je, da lahko dobre zelenjavne omake pripravite le na osnovi paradižnikov ali pa s smetano za kuhanje in čeprav so te omake lahko res dobre, včasih paše malo zamenjati. Zato je recept za to omako res vredno imeti. Zapomniti si je treba le pripravo osnove

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem