So vam bučke bogato obrodile?

Domžalec 15.07.2024  |  Doris Bubnjič

Ne prodajaj mi bučk je lep slovenski frazem za izmišljevanje.

Mi si ne bomo izmišljevali, ampak vam bomo podali nekaj idej, kaj z njimi. Ste jih že jedli ocvrte, pečene, polnjene, pa tudi že kot polpete? Zakaj ne bi potem višek bučk pripravili za ozimnico? Izven sezone bodo zadišale bolj kot zdaj, če ste se jih že prenajedli. Zamrzovanje Najlažji način priprave bučk za ozimnico je zamrzovanje. Bučke narežemo na kocke in jih kar zamrnemo. Po želji jih lahko tudi blanširamo pred zamrzovanjem. Bučke lahko tudi naribamo, vendar

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem