To je razlog, da je Ana Roš zaprla ljubljansko pekarno

Zurnal24 pred dvema urama  |  Ir. K.

Od danes naprej vrata Pekarne Ana ostajajo zaprta.

"Jutri za dober mesec zapiramo vrata Pekarne Ana, da bi osvežili prostor in pekarnin koncept. Vprašanje "brez odpadkov" pri ustvarjanju in kuhanju je ena od mojih prednostnih nalog in moja odgovornost do narave in družbe. S popolnimi laminiranimi testi se ne morem izogniti veliko nepotrebnim odpadkom, ki temeljijo na najboljšem maslu in najboljši moki. Ti odpadki so odpadki, ki jih ekipa Pekarne Ana ni zmogla reciklirati. Prostor je majhen, dan je prekratek," je

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem