Teden slovenske hrane: skupaj krepimo slovensko podeželje

Goriški portal pred dvema urama

Otroci v vrtcih in šolah so v petek zjutraj zajtrkovali tradicionalno: med in maslo na kruhu, jabolko ali drugo sveže ali suho sadje in kozarec mleka, s poudarkom na slovenskem poreklu hrane. PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM

Tradicionalni slovenski zajtrk je osrednji dogodek v tednu slovenske hrane, ki se zaključuje z današnjim dnem. Namen akcije je opomin, da je hrana, pridelana na naših kmetijah, bolj sveža, bolj zdrava in bolj okusna: Skupaj krepimo slovensko podeželje in gospodarstvo, ohranjajmo slikovito krajino in biotsko pestrost ter zidajmo zdravo prihodnost vseh nas. Tradicionalni slovenski zajtrk na tretji petek v novembru je že stalnica v naših izobraževalnih ustanovah. Od

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem