Kaj je to kopun, ki tekne Nuši Derendi
Necenzurirano pred dvema urama
Če kdaj prebirate starejše romane in tam piše, da so se na pojedinah basali s kopuni, pa niste vedeli, kaj je to, je skrivnost razkrita: v oddaji Kralj svoje kuhinje, ki jo lahko vidite na TV Veseljak Golica in na Aktual TV, je Ajda razkrila, da je to »obrezan« ali »kastriran« petelin. Privoščite si nemoteno branje
In v gostilni Kunst v Leskovcu pri Krškem, ki jo je Ajda obiskala, so kopuni redno na meniju. Kopuni in krškopoljci, oboji iz proste reje. Tudi zaradi tega je chef Stefan Ledenčan dal v pečico kopuna in krškopoljca, kopuna kar celega, od krškopoljca pa je vzel samo steak ali T bone. Zraven je postregel gratiniran krompir, narastek iz mlincev in dušeno rdeče zelje. »Ajda je zelo pridna in če bom imel kdaj gnečo, jo bom spet povabil v kuhinjo«, je Stefan pohvalil