Z enim preprostim trikom do boljše prebave

Necenzurirano 30.01.2025

Kumina je nepogrešljiva pri pripravi mesnih jedi, enolončnic in prilog, pa tudi, ko nas mučijo vetrovi, napihnjenost ali želodčni krči. Privoščite si nemoteno branje

Kumina je začimba, ko smo jo k nam prinesli iz bližnjega vzhoda, kjer še kako slovi po svojih blagodejnih lastnostih. Njena semena danes tako tudi mi uporabljamo v kuilinarične in zdravilne namene, vse pogosteje pa se uveljavlja tudi v kozmetični industriji. Če najprej preverimo zdravstveni vidik, se kumina ljudsko uporablja predvsem za blaženje vetrov in napenjanja. Medtem ko se v kozmetičnih izdelkih znajde v kombinaciji poprove mete in je pogosta predvsem v

Necenzurirano »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem