Znana Slovenka razkrila, kako je dobila svoje eksotično ime

Zurnal24 pred tremi urami  |  Ir. K.

Izbrala ga je njena mama.

Ta teden v šovu Riba, raca, rak kuhajo velika imena slovenskega gostinstva - Jorg Zupan, Marko Pavčnik, Tereza Poljanič, Bine Volčič in stilistka hrane Gruša Zorn. Kot druga je za štedilnik stopila Gruša, ki je razkrila tudi, kako je dobila ime. Njena mama je idejo dobila iz knjige ‎Bratje Karamazovi, ki jo je napisal Dostojevski. V njej je nastopal lik Grušenka, po kateri je Gruša dobila ime. "Malo je nenavadno. Ko sem bila majhna, sem bila eksotika," je povedala

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem