Laboratorijsko meso takoj razprodano, ni uspela priti do rezervacije

Zurnal24 pred 1 dnevom  |  Anja Ščuka

Kakšno kultivirano meso ustvarjajo slovenski strokovnjaki in kakšnega odnosa s slovenskim kmetom si želijo v podjetju Tech4Meat.

Ideja o vzgoji mesa v slovenskem laboratoriju je nastala predvsem v želji in upanju, da bo tudi zaradi tega svet prijaznejši tako do okolja kot do živali. Z vzgojo kultiviranega mesa ne želijo uničiti in izpodrivati slovenskega kmeta – ravno nasprotno. Z njim želijo sodelovati, se skupaj razvijati in omogočiti boljši jutri za vse generacije. Čeprav se o vzgoji kultiviranega mesa govori že nekaj let, so slovenski strokovnjaki v ajdovskem podjetju Tech4Meat zasnovali

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem