Kaj počnejo v Lidlu, da hrana ne konča v smeteh

Finance.si pred 12 dnevi

Povprečni prebivalec Slovenije na leto zavrže okoli 78 kilogramov hrane.

Največ odpadne hrane nastane v gospodinjstvih. VABIMO VAS Se vidimo 28. maja na dogodku KDO ZNA UNOVČITI TRAJNOST IN KAKO, ko nam bodo Atlantic Droga Kolinska, Lidl, Incom, Hidria, SIJ, Polycom, INEA pokazali, kako delajo največje premike na področju trajnosti. Gregor Kosi, ustanovitelj in direktor Great Leadership Solutions nam bo razložil, kako so prepleteni voditeljstvo, odgovornost in trajnost. Mitja Pirc, direktor v družbi Kearney pa bo odogovoril na vprašanje

Povezane novice »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem