PORCIJA TRIKOV ZA KUHO BREZ ODPADKOV: Okolje Piran je zakuhalo masterchef delavnico (FOTO)

Regional pred 10 dnevi

Javno podjetje Okolje Piran je obeležilo slovenski dan brez zavržene hrane z izobraževalno kulinarično delavnico, na kateri so udeležencem postregli s porcijo nasvetov in trikov za vsakdanje kuhanje brez odpadkov.

Kuhalnico sta na tržnici v Luciji vihteli zvezdi priljubljenega televizijskega šova Masterchef Slovenija Kaja Balentič in Ana Potočnik, ki sta prisotnim pokazali, kako lahko iz ostankov hrane pripravijo okusne in uravnotežene jedi. Kaja Balentič je pripravila slano jed iz najpogostejših ostankov hrane v šolskih kuhinjah, medtem ko je Ana Potočnik iz velikonočnih prazničnih dobrot ustvarila sladico. Vlogo kuharskih pomočnikov so prevzeli učenci Osnovne šole Lucija

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem