Luka Jezeršek: Ni nam treba tako pogosto uporabljati procesirane hrane
RTV Slovenija pred 14 dnevi | Slavko Jerič

Luka Jezeršek v kuhinji zelo rad uporablja koruzno moko, saj se težko upre kruhu. Precej več težav pa ima pri pripravi sladic: "To zares ni moje področje. Malo mi gre na živce občutek, ko med prste dobim sladkor."
V rubriki Dodatne številke gostje aktualne epizode odgovarjajo na vaša vprašanja, ki ste jih posredovali po poslušanju epizode. Prejšnji teden je v epizodi 268 gostoval kuharski mojster Luka Jezeršek, ki v nadaljevanju članka odgovarja na vaša vprašanja. − ... celotnega pogovora z Luko Jezerškom. − Naročite se na podkast Številke; arhiv vseh oddaj iz 11 sezon. Luka Jezeršek je v prvem pogovoru veliko govoril o spoštovanju. Na vprašanje, kdaj ga je sam največ