Investicija, vredna 430 tisočakov, je prinesla tudi novo znamko

Zurnal24 pred 18 dnevi  |  C. R.

"Delujemo po načelu od pašnika do krožnika," pravi Gašper Horvat z družinske Kmetije Horvat, ki je najbolj znana po prodaji suho zorjenih steakov in burgerjev.

Kmetija Horvat, ki jo najdemo v vasi Žižki, v občini Črenšovci, je najbolj znana po prodaji suho zorjenih steakov in burgerjev. Zgodba družinske kmetije, na kateri so v delo vključene tri generacije in ekipe zunanjih delavcev, je dolga več desetletij, že vrsto let pa se ukvarjajo s poljedelstvom in živinorejo. "Pred 25 leti smo kot prvi v Slovenijo pripeljali pasmo rdeči angus," je povedal mladi prevzemnik kmetije in nosilec dopolnilne dejavnosti Gašper Horvat. Od

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem