Sedem ključnih prehranskih trendov. Kako jih doživljamo Slovenci?

Finance.si pred 17 dnevi

Razvijamo alternativne vire beljakovin, a mesu se še ne bomo odrekli, meni dr.

Mojca Korošec, raziskovalka in predavateljica na Oddelku za živilstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Kaj vse kroji spremembe v prehrani in kako? Kaj kažejo raziskave in kaj ugotavlja slovenska stroka, smo se pogovarjali z dr. Mojco Korošec, raziskovalko in predavateljico na Oddelku za živilstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Na Biotehniški fakulteti je prenašanje teoretičnega znanja študentom močno prepleteno ne le s praktičnimi vajami v

Ljubljana »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem