Kronika, zadnje novice

Poskus uboja med pretepom večih oseb v Celju

24ur pred 11 minutami
Več oseb se je steplo v Celju, pri čemer je državljan iz Kosova z ostrim predmetom napadel in hudo poškodoval drugega državljana iz Kosova. Reševalci so poškodovanega odpeljali v celjsko bolnišnico na zdravljenje, a ni v življenjski nevarnosti… »

V Celju znova poskus uboja. 31-letnik zabodel tri leta mlajšega moškega

Večer pred 11 minutami
Krvavim zločinom na Celjskem kar ni videti konca. Potem ko so celjski kriminalisti že v začetku leta obravnavali več krvnih deliktov, se je sinoči zgodil še eden. Okoli 19.15 so policisti na 113 prijeli prijavo, da se v Celju na Ljubljanski cesti… »

GROŽNJE V KOPRU: 33-letnik s palico nad mlajša moška

Regional pred 11 minutami
Zvečer so na Policijski upravi (PU) Koper dobili prijavo, da je 33-letnik v Kopru s palico grozil 21-letniku in 25-letniku. Po izrečenih grožnjah se je odpeljal. Policisti zbirajo informacije in obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja grožnje… »

V občini Šentjur umrl voznik, sopotnik poškodovan

Slovenske novice pred 1 dnevom
Zgodilo se je okoli 19. ure. Malo pred 19. uro se je zgodila huda prometna nesreča na območju Planine pri Sevnici v občini Šentjur. Tja so bili napoteni policisti, reševalci in gasilci. Voznik osebnega vozila je na kraju nesreče umrl, sopotnik v… »

Narodnozabavna glasba nas določa, a smo bežali od nje

Primorske pred 1 dnevom
Narodnozabavna glasba sodi v tisti predal, za katerega je veljalo, da ga izobražen poslušalec ne odpira prav pogosto - če sploh. Podatki kažejo drugače, gre za zelo priljubljen žanr, ki se ga ne posluša več “na skrivaj”. Zdaj imamo o njem tudi… »

Tragičen dan na naših cestah

Zurnal24 pred 12 urami
V dveh prometnih nesrečah sta umrla dva voznika osebnih vozil. Nekaj po 12. uri je do hude prometne nesreče prišlo na cestu med Hotičem in Litijo. Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, so sporočili… »

Pri Planini pri Sevnici umrl voznik avtomobila

Necenzurirano pred 12 urami
Voznik je umrl, sopotnik je poškodovan. Nekaj pred 19. uro se je v okolici Planine pri Sevnici v občini Šentjur zgodila prometna nesreča, v kateri je na kraju umrl voznik avtomobila, sopotnik pa je poškodovan. »Ogled kraja prometne nesreče še… »

V prometni nesreči v okolici Litije umrl 23-letnik, smrtna žrtev tudi na območju Bohorja

24ur pred 13 urami
Ljubljanski policisti so sporočili, da je v prometni nesreči na cesti med Hotičem in Litijo umrl voznik osebnega vozila. 23-letnik je umrl na kraju nesreče. Celjski policisti so sporočili, da je cesta življenje vzela tudi v občini Šentjur. Nekaj… »

Zaradi neprilagojene hitrosti umrl 23-letnik

Necenzurirano pred 15 urami
Tako hudo se je poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Nekaj po poldnevu se je na cesti med Hotičem in Litijo zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 23-letni voznik avtomobila. Ta je pri Zgornjem Logu zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal… »

Pri Litiji: neprilagojena hitrost usodna za 23-letnika

SiolNET pred 14 urami
Na cesti med Hotičem in Litijo se je nekaj po 12. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 23-letni voznik osebnega vozila. Po do zdaj znanih podatkih se je nesreča zgodila zaradi neprilagojene hitrosti, so sporočili s Policijske uprave… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem