Kostarika

Človekove pravice in okolje

Delo pred 30 dnevi
Kaj imajo skupnega Kostarika, Maroko, Maldivi, Švica in Slovenija? Privlačnost za obiskovalce, lepo naravo? Nedvomno. V nadaljevanju preberite: Druži pa jih tudi, sicer manj znana, skrb za uveljavljanje človekove pravice do zdravega okolja. Pred več… »

Messi brez Salvadorja in Kostarike

Delo 18.03.2024
Argentinski zvezdnik zaradi poškodbe ob prijateljski tekmi gavčev. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo zaradi poškodbe izpustil prijateljski tekmi svoje reprezentance v Združenih državah Amerike proti Salvadorju in Kostariki, poročajo… »

Premiera filma Zajeti v izviru – slovenski otroci Lebensborna v Domžalah

Domžalec 17.03.2024
Zajeti v izviru – Slovenski otroci Lebensborna pripoveduje življenjske zgodbe štirih 80-letnikov, ki živijo na različnih koncih sveta: Hayma Henryja Heyderja iz Kostarike, Ingrid von Oelhafen iz Nemčije, Franca Zagožna iz Belgije in Ivana Acmana… »

Odtujili več kosov nakita in denar

Gorenjski glas 28.02.2024
Škofjeloški policisti so v minulem tednu obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, kamor so storilci nasilno vstopili skozi balkonska vrata, pregledali notranjost hiše in si prilastili več kosov nakita in denar. Dejanja so bili osumljeni 31-letni… »

Gorenjski policisti pridržali domnevne vlomilce v vsaj dve hiši

Dnevnik 24.02.2024
Gorenjski policisti so ta teden pridržali 31-letnega državljana Kolumbije, 61-letno državljanko Kostarike in 27-letnega državljana Mehike, ki jih sumijo vlomov v stanovanjski hiši v Škofji Loki in Idriji. Med hišno preiskavo stanovanja in… »

Lov na snežno kapico

Delo 06.02.2024
»Pazi, ko boš naslednjič potegnil ptičarja. Lahko te stane življenja!«. Kostarika je biodiverzitetni raj na Zemlji. Na približno dvakrat večji površini od Slovenije živi okoli pol milijona vrst (v Sloveniji okoli 24.000), kar je približno pet… »

Zvezdnik odrinil kolesarja #video

SiolNET 27.12.2023
Mathieu van der Poel je v torek zmagal na svetovnem pokalu v ciklokrosu v Gaveru, vendar ni minilo brez kontroverznosti. Odrinil je namreč najslabšega na dirki. Čeprav je bil Mathieu van der Poel najmočnejši na progi, je trenutek fizičnega stika… »

Znane skupine za južnoameriško prvenstvo

SiolNET 08.12.2023
V Miamiju so izžrebali skupine za južnoameriško nogometno prvenstvo, ki se bo začelo 20. junija prihodnje leto v Atlanti, končalo pa 14. julija v Miamiju. Svetovni prvak Argentina je padel v skupino A, kjer sta zagotovo Čile in Peru, tekmec pa bo… »

Južnokorejski kriptogoljuf Do Kwon obsojen na štiri mesece zapora

RTV Slovenija 20.06.2023
Sodišče v Podgorici je južnokorejskega kriptopodjetnika Doja Kwona in njegovega poslovnega partnerja zaradi ponarejanja potnih listin obsodilo na štiri mesece zapora. Oba sta bila aretirana marca zaradi goljufij pri poslovanju s kriptovalutami… »

Južnokorejski kripto podjetnik v Črni gori obsojen na štiri mesece zapora

Primorske 20.06.2023
Sodišče v Podgorici je v ponedeljek južnokorejskega kripto podjetnika Doja Kwona in njegovega poslovnega partnerja obsodilo na štiri mesece zapora zaradi ponarejanja potnih listin. Oba sta bila aretirana že marca zaradi goljufij pri poslovanju s… »

Novice dneva »

Presenečenje, nič ne bo iz dvoboja Dončić - Jokić

Zurnal24 pred 4 uramiše 3 povezane

Rod Stewart z odliko opravil ognjeni krst v Ljubljani

RTV Slovenija pred 4 uramiše 1 povezana

Kaj se dogaja z komisarjem Lenarčičem?

Savinjsko Šalaške pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem