Monako

Nastjo čaka leto življenjskih prelomnic

Necenzurirano 16.02.2024
Pevka Nastja Gabor je v mondenem Monaku z zaročencem Luko Basijem izpilila načrte za njuno letošnjo poroko. Čeprav ima nova pesem Nastje Gabor naslov Letim, v Monako z ekipo niso poleteli. Luka Basi namreč ni ljubitelj letenja, raje prisega na cestni… »

#reportaža Vaterpolo: Fantje za oženit

Dnevnik 10.02.2024
MARILYN MONROE IN JOE DIMAGGIO, Grace Kelly in princ Rainier, Onassis in Jacqueline​ Kennedy, David Beckham in Victoria Adams, Nicolas Sarkozy in Carla Bruni ali pač Robert Golob in Tina Gaber. Vse večje ali manjše civilizacije ter takšne in… »

Rekordno topla monaška ruleta? Žebljev letos ne bodo potrebovali.

SiolNET 25.01.2024
Danes popoldne se bo v okolici francoskega Gapa začel reli Monte Carlo in s tem tudi nova sezona svetovnega reli prvenstva. Kljub slovesu monaške rulete, ki jo je pridobila zaradi spremenljivih razmer na cestah v južnofrancoskih Alpah, bo letošnji… »

Roglič po treh letih vendarle prejel svoje zlato kolo

RTV Slovenija 26.11.2023
Primož Roglič je ob robu kriterija Monako prejel zlato kolo, ki si ga je kot najboljši kolesar leta zaslužil leta 2020. Takrat svoje nagrade zaradi pandemije covida ni prejel. Roglič je imel pred tremi leti za seboj izjemno sezono, saj je dobil Dirko… »

Kneginja Charlene naj bi živela v Švici in moža Alberta videla le po dogovoru

RTV Slovenija 23.08.2023
Monaška kneginja Charlene živi v Švici in svojega moža, monaškega kneza Alberta, vidi le po dogovoru oziroma na javnih prireditvah, piše francoski časopis Voici. Po trditvah poznavalcev monaškega dvora je 45-letna kneginja, nekdanja plavalka, ki… »

Zakaria se iz Juventusa seli k Monacu, Arsenal ima novega vratarja

SiolNET 15.08.2023
Švicarski nogometni reprezentant Denis Zakaria bo kariero nadaljeval pri francoskem prvoligašu Monacu. Kot so potrdili pri monaškem klubu, je 26-letnik z novo sredino podpisal petletno pogodbo do junija 2028. Zakaria je v Monako prišel iz… »

Nekdaj izgubljeno žezlo belgijske cesarice Carlote se je vrnilo v Trst

RTV Slovenija 04.08.2023
Iz 22-karatnega zlata izdelano ter z diamanti, rubini in smaragdi okrašeno žezlo, ki je nekdaj pripadalo cesarici Carloti Belgijski, soprogi Maksimilijana I. Mehiškega, se je vrnilo na grad Miramar v Trstu, kjer si ga bo mogoče v prihodnje ogledati… »

Potonila jahta, na kateri se je princesa Diana pred smrtjo predajala strastem #foto

SiolNET 03.08.2023
Na Azurni obali je v soboto potonila jahta, na kateri je princesa Diana preživela zadnje poletje svojega življenja. Luksuzno plovilo, imenovano Cujo, ki je nekoč pripadalo Dodiju Al Fayedu, s katerim je imela Diana romantično razmerje, je trčilo v… »

V Atenah so se odrekli najboljšemu strelcu, ki je odšel v Brazilijo

Delo 30.07.2023
Prvi strelec svetovnega prvenstva v nogometu leta 2014 James Rodriguez bo kariero nadaljeval pri Sao Paolu. Najboljši strelec svetovnega prvenstva v nogometu leta 2014, Kolumbijec James Rodriguez, je vse bliže domovini. Podpisal je dveletno pogodbo z… »

Oglasil se je Tadej Pogačar

SiolNET 18.05.2023
Slovenski kolesar Tadej Pogačar, ki si je konec aprila na belgijski klasiki Liege–Bastogne–Liege zlomil zapestje, je v objavi na Instagramu sporočil, kako poteka njegovo okrevanje. "Sporočil vam bom, ko bom spet zunaj na kolesu, a za zdaj bo trdo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem