Siniša Mihajlović

Žena pokojnega Mihajlovića razkrila gesto kluba

Zurnal24 16.02.2024
Italijanski prvoligaš se je izkazal. Arijana Mihajlović, žena pokojnega Siniše Mihajlovića, je v pogovoru za italijanski Il Messaggero razkrila lepo potezo nogometaševega zadnjega delodajalca. Legendarni Srb, ki je umrl 16. decembra 2022, je bil… »

"Dramatično je bilo gledati grozo v njegovih očeh, vedeli smo, da bo umrl"

Zurnal24 22.01.2024
Vdova legendarnega Siniše Mihajlovića je iskreno spregovorila o boleči izgubi moža. Arianna Rapaccioni, vdova srbskega nogometnega strokovnjaka Siniše Mihajlovića, je v televizijskem nastopu v oddaji Verissimo spregovorila o zadnjih dneh svojega… »

Na današnji dan (13. junij)

SiolNET 13.06.2023
Miran Pavlin je zadel enkrat, Zlatko Zahović kar dvakrat. … leta 2000 so slovenski nogometaši v Charleroiju v Belgiji odigrali prvo tekmo na velikih tekmovanjih. Pod vodstvom Srečka Katanca so na tekmi prvega kroga skupine C evropskega prvenstva v… »

Slovo lastnika neverjetnega rekorda svetovnih nogometnih prvenstev

Delo 01.03.2023
Francija žaluje za enim od najboljših nogometnih napadalcev vseh časov. Na ponedeljkovi podelitvi Mednarodne nogometne zveze (Fifa) v Parizu so se poklonili številnim vidnim posameznikom nogometne družine, ki so v zadnjih mesecih končali svojo… »

Beograjčani v dobrodelne namene zbrali več kot 17 tisoč evrov

Delo 28.02.2023
Pri Crveni zvezdi so uspešno izpeljali dobrodelno dražbo dresov, ki so jih člani nogometne ekipe nosili v spomin na pokojno legendo kluba Sinišo Mihajlovića. Beograjski velikan Crvena zvezda je razkril končni znesek dražbe posebnih dresov… »

Baggio se boji usode Mihajlovića in Viallija: "Preveč jih umira"

Zurnal24 18.01.2023
Nekdanji italijanski vezist se boji posledic farmacevtskih proizvodov, ki so jih v 90. letih prejšnjega stoletja uživali profesionalni nogometaši. Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Dino Baggio je po nedavnih smrtih nekdaj vrhunskih… »

Dino Baggio pozval k preiskavi dodatkov iz devetdesetih

Delo 18.01.2023
»Želim si le to, da strokovnjaki povejo, če bi dodatki lahko dolgoročno škodovali našim telesom,« je za Gazzetto dello Sport dejal Baggio. Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Dino Baggio je po nedavnih smrtih nekdaj vrhunskih nogometašev… »

Umrl Gianluca Vialli, legenda italijanskega nogometa

RTV Slovenija 06.01.2023
Po smrti Siniše Mihajlovića in Peleja je v petek v Londonu umrla še ena nogometna legenda: Gianluca Vialli. Nekdanji italijanski nogometni reprezentant je v Londonu umrl v 59. letu življenja. Sloviti napadalec je izgubil bitko z rakom trebušne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem