Tadej Pogačar

Pogačar dal vedeti, ali imajo načrt za Vingegaarda #video

SiolNET 08.01.2024
Pred slovenskim kolesarskim šampionom Tadejem Pogačarjem je posebno leto. Prvič v karieri se bo namreč podal na dva Grand Toura v enem letu. In to na najbolj prestižna. Na Giru bo osrednji favorit za rožnato majico, na dirki Tour de France pa se… »

Ozadje odločitve, da Tadej Pogačar poskusi z dvojčkom Giro-Tour

SiolNET 03.01.2024
Pogovori o tem, da bi Tadej Pogačar nastopil na Giru in Touru v isti sezoni, so se začeli že leta 2022. "Ozrli smo se na to, kako se Tadej regenerira, kakšen je njegov program dirk in druge dejavnike. To je tudi razlog, zakaj lani ni nastopil na Dirki… »

Tudi Španci počastili dosežke Janje Garnbret

SiolNET 31.12.2023
Sledijo si izbori najboljših športnikov leta, tisti na tujem so nam zanimivi, če med najboljše izberejo tudi slovenske športnike. To je storila tudi španska Marca, ki je na osmo mesto uvrstila Janjo Garnbret. Sportal Janja si je ob četrtem naslovu… »

Najboljša na svetu? Američanka in Srb.

SiolNET 30.12.2023
Ameriška telovadka Simone Biles in srbski teniški igralec Novak Đoković sta najboljša športnika v letu 2023 po izboru Mednarodnega združenja športnih novinarjev (AIPS). V izboru je sodelovalo 405 novinarjev iz 107 držav, ki so slovensko plezalko… »

Biles in Đoković postala športnika leta, visoko tudi Garnbret in Pogačar

RTV Slovenija 30.12.2023
Ameriška telovadka Simone Biles in srbski teniški igralec Novak Đoković sta najboljša športnika v letu 2023 po izboru Mednarodnega združenja športnih novinarjev (AIPS). V izboru je sodelovalo 405 novinarjev iz 107 držav, ki so slovensko plezalko… »

Tadej Pogačar med izbranih 10 v letu 2023

Delo 30.12.2023
Pri znamenitem francoskem športnem dnevniku L'Eqipue so izbrali najboljše športnike iztekajočega se leta in med to elito je tudi naš kolesarski as. Znameniti francoski športni dnevnik L'Equipe je za konec leta 2023 razvrstil najboljše športnike… »

Boštjan Reberšak: Tudi slovenski športniki postajajo svetovne zvezde

RTV Slovenija 29.12.2023
"Za nami je izjemno leto, v katerem smo se počasi začeli navajati na svoje športne zvezde, ki jih je iz leta v leto več," je prepričan urednik športnega uredništva na Valu 202 Boštjan Reberšak. Prejšnji teden smo dobili športnike leta 2023 po… »

Nanine karikature: Tadej Pogačar

Domžalec 29.12.2023
Prišel je petek in z njim nova karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo legende domžalske košarke Pavleta Andrejašiča, danes pa je na vrsti karikatura… »

Jonas o Rogličevih možnostih in grožnji za Tour

Zurnal24 26.12.2023
Dvakratni zmagovalec dirke po Franciji se zaveda nevarnosti, ki jo zanj predstavlja Primož Roglič. Danski kolesar Jonas Vingegaard, ki je osvojil zadnja dva Toura v boju s Tadejem Pogačarjem, se bo tokrat na francoskih cestah prvič moral pomeriti tudi… »

Video: Tako si je Rogliča privoščil Pogačar in to kar javno!

Zurnal24 26.12.2023
Velik šaljivec ... Primož Roglič je za svoje spletne oboževalce posnel video čestitko in vsem zaželel lepe božične praznike in srečno novo leto 2024. Pod čestitko pa mu je hudomušen komentar namenil Tadej Pogačar. Ker je Primožu med snemanjem… »

Novice dneva »

Število žrtev po poplavah v BiH-u se je povzpelo na 20

RTV Slovenija pred dvema uramaše 4 povezane

Tragedija na Pokljuki: iskal gobe, našli so ga mrtvega

Zurnal24 pred 7 uramiše 3 povezane

Van der Poel na makadamskem prestolu nasledil Mohoriča

RTV Slovenija pred 5 uramiše 3 povezane

Garnbret na zadnji tekmi ob skupno zmago

Zurnal24 pred 8 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem