Povezane novice

Rusija ni še nikoli priznala toliko mrtvih v enem samem napadu

SiolNET 02.01.2023
313. dan od začetka ruske invazije na Ukrajino. V raketnem napadu na stavbo v mestu Makijevka v okupiranem Donecku je umrlo približno 400 ruskih vojakov, še kakšnih 300 pa je bilo ranjenih, so danes sporočili iz ukrajinske vojske. Rusko obrambno… »

Zelenski: Rusija načrtuje napade z iranskimi brezpilotniki

RTV Slovenija 02.01.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je dejal, da "Rusija načrtuje dolgotrajno kampanjo napadov z brezpilotniki, da bi demoralizirala Ukrajino." Zatrdil je, da je prejel obveščevalna poročila, ki kažejo, da bo Moskva napade izvedla z… »

Ukrajina trdi, da je v napadu ubila 400 in ranila še 300 ruskih vojakov

Delo 02.01.2023
Rusko obrambno ministrstvo je ukrajinske navedbe o napadu potrdilo, a obenem sporočilo, da je bilo pri tem ubitih le 63 ruskih vojakov. V raketnem napadu na stavbo v mestu Makijevka v okupiranem Donecku je umrlo približno 400 ruskih vojakov, še kakih… »

Rusija Ukrajino napadla z droni

Dnevnik 02.01.2023
Ukrajinsko prestolnico in več drugih regij so ponoči pretresli novi ruski napadi z raketami in brezpilotnimi letalniki iranske izdelave. To je bila za Ukrajince že peta zaporedna noč ruskih napadov, potem ko so ti na novoletni konec tedna terjali… »

Rusija ponoči napadala z iranskimi droni – Kijev ponovno brez ogrevanja in elektrike

Nova 24TV 02.01.2023
Foto: epa Ukrajinsko prestolnico in več drugih regij so ponoči pretresli novi ruski napadi z raketami in brezpilotnimi letalniki iranske izdelave. To je bila za Ukrajince že peta zaporedna noč ruskih napadov, potem ko so ti na novoletni konec tedna… »

Z iranskimi droni nad ukrajinska mesta

Svet24 02.01.2023
Prvega januarja ni bilo miru v Ukrajini. Kijev in več drugih regij so ponoči pretresli novi ruski napadi z raketami in brezpilotnimi letalniki iranske izdelave. Tokrat so sirene, ki označujejo nevarnost zračnih napadov, v Kijevu zadonele kmalu po… »

Rusija Ukrajino ponovno napadla z droni v novem letu

Primorske 02.01.2023
Ukrajinsko prestolnico in več drugih regij so ponoči pretresli novi ruski napadi z raketami in brezpilotnimi letalniki iranske izdelave. To je bila za Ukrajince že peta zaporedna noč ruskih napadov, potem ko so ti na novoletni konec tedna terjali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem