Povezane novice

Ob 3.27 prišlo do prometne nesreče, dve osebi odpeljali

Slovenske novice 02.01.2023
Zgodilo se je med naseljem Podgrad in mejnim prehodom Starod. Ob 3.27 je na cesti med naseljem Podgrad in mejnim prehodom Starod, občina Ilirska Bistrica, osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Ilirska Bistrica in Podgrad so… »

Trčil je v drevo in končal v Splošni bolnišnici Novo mesto

Slovenske novice 02.01.2023
Zgodilo se je ob 17.51. Ob 17.51 je na cesti Velika Loka–Čatež, v občini Trebnje, voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in trčil v drevo. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim… »

Z vozilom zapeljal v skladiščni prostor trgovskega objekta

Goriški portal 02.01.2023
Sinoči ob 20.55 se je na Vipavski cesti v Ajdovščini zgodila prometna nesreča, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Voznik osebnega vozila je zapeljal v skladiščni prostor trgovskega objekta. Posredovali so gasilci GRC Ajdovščina, ki so… »

MED PODGRADOM IN STARODOM ZLETEL S CESTE: Vozilo na bok, dve osebi odpeljali v bolnišnico

Regional 02.01.2023
Danes okoli pol četrte ure zjutraj je na cesti med naseljem Podgrad in mejnim prehodom Starod osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Fotografija je simbolična Gasilci PGD Ilirska Bistrica in Podgrad so zavarovali kraj dogodka, odklopili… »

Avtomobil zapeljal v skladišče trgovskega objekta

Primorske 02.01.2023
Na Vipavski cesti v Ajdovščini je sinoči malo pred 21. uro avtomobil zapeljal v skladiščni prostor trgovskega objekta. Gasilci GRC Ajdovščina so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali razlite motorne tekočine in zavarovali blago. PRIMORSKA >… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem