Povezane novice

V novo leto z 20 ministrskimi resorji

Dnevnik 03.01.2023
Predsednik vlade Robert Golob je po uveljavitvi zakona o vladi sprožil obsežno rekonstrukcijo vlade z odstopno izjavo dveh ministrov: ministra za infrastrukturo Bojana Kumra in ministra za izobraževanje, znanost in šport Igorja Papiča. Štirim… »

Odstopni izjavi Papiča in Kumra že v DZ

Primorske 03.01.2023
Predsednik vlade Robert Golob je danes državni zbor obvestil o odstopu ministra za šolstvo Igorja Papiča in ministra za infrastrukturo Bojana Kumra. DZ se bo z njunim odstopom seznanil najkasneje 9. januarja. LJUBLJANA > Minister Bojan Kumer in… »

V rokah državnega zbora dve ostopni izjavi, na ime novega notranjega ministra se še čaka

Svet24 03.01.2023
Z uveljavitvijo na referendumu sprejete novele zakona v vladi se je začelo vrteti kolesje reorganizacije vlade Roberta Goloba. Golob je tako danes državni zbor (DZ) obvestil o odstopu ministra za šolstvo Igorja Papiča in ministra za infrastrukturo… »

Premier Golob v DZ poslal odstopni izjavi Papiča in Kumra

SiolNET 03.01.2023
Predsednik vlade Robert Golob je danes DZ obvestil o odstopu ministra za šolstvo Igorja Papiča in ministra za infrastrukturo Bojana Kumra. Poleg tega je z uveljavitvijo zakona o vladi prenehala funkcija še ministrom za gospodarstvo, okolje in prostor… »

Premier Golob v državni zbor poslal odstopni izjavi ministrov Papiča in Kumra

RTV Slovenija 03.01.2023
Premier Robert Golob je v državni zbor poslal odstopni izjavi šolskega ministra Igorja Papiča in infrastrukturnega ministra Bojana Kumra, ki sta ju podala ob uveljavitvi sprememb zakona o vladi. Funkcija je ob tem prenehala še štirim ministrom… »

V DZ prispeli odstopni izjavi Kumra in Papiča, sledi lista kandidatov

24ur 03.01.2023
Predsednik vlade Robert Golob je obvestil Državni zbor o odstopu ministra za infrastrukturo mag. Bojana Kumra in ministra za izobraževanje, znanost in šport dr. Igorja Papiča. Po seznanitvi z odstopoma bo Golob v DZ poslal listo kandidatov, ki bodo po… »

Premier Robert Golob obvestil državni zbor o odstopu dveh ministrov

Delo 03.01.2023
Predsednik vlade Robert Golob je – kot so sporočili z njegovega kabineta – danes, 3. 1. 2023, obvestil državni zbor o odstopu ministra za infrastrukturo Bojana Kumra in ministra za izobraževanje, znanost in šport Igorja Papiča. Poleg tega je… »

Golobova vlada / Odstopni izjavi dveh ministrov in reorganizacija

Mladina 03.01.2023
Premier Robert Golob bo v teh dneh v Državni zbor (DZ) poslal odstopni izjavi šolskega in infrastrukturnega ministra Igorja Papiča in Bojana Kumra. Premier Robert Golob bo v teh dneh v Državni zbor (DZ) poslal odstopni izjavi šolskega in… »

SPREMEMBE V VLADI: Golob bo v DZ poslal odstopni izjavi Papiča in Kumra

Regional 03.01.2023
Premier Robert Golob bo v teh dneh v DZ poslal odstopni izjavi šolskega in infrastrukturnega ministra Igorja Papiča in Bojana Kumra, ki sta ju podala ob uveljavitvi sprememb zakona o vladi. Po seznanitvi DZ z odstopoma bo Golob v DZ poslal listo… »

Odstopna izjava dveh ministrov

Zurnal24 03.01.2023
Premier Robert Golob bo v teh dneh v DZ poslal odstopni izjavi šolskega in infrastrukturnega ministra Igorja Papiča in Bojana Kumra, ki sta ju podala ob uveljavitvi sprememb zakona o vladi. Po seznanitvi DZ z odstopoma bo Golob v DZ poslal listo… »

V državnem zboru pričakujejo odstop dveh ministrov

Slovenske novice 03.01.2023
Ob uveljavitvi sprememb zakona o vladi se obetajo spremembe v vladni ekipi. Premier Robert Golob bo v teh dneh v DZ poslal odstopni izjavi šolskega in infrastrukturnega ministra Igorja Papiča in Bojana Kumra, ki sta ju podala ob uveljavitvi sprememb… »

Prenova vlade zahteva tudi rebalans proračuna

Delo 03.01.2023
Poslanci o odstopu dveh ministrov, nato bo sledilo zaslišanje deveterice. Kje bodo vse pisarne, še ni znano ... V nadaljevanju preberite: Potem ko bo predsednik vlade Robert Golob danes oziroma jutri v državni zbor poslal odstopni izjavi ministra za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem