Povezane novice

Boste lahko osebnega zdravnika dobili s tožbo? #video

SiolNET 03.01.2023
Pravna mreža za varstvo demokracije pripravlja tožbo v imenu pacientov, ki nimajo dostopa do zdravstvenih storitev. Na Pravno mrežo se je do zdaj obrnilo okrog 30 obvezno zdravstveno zavarovanih oseb, ki nimajo osebnega zdravnika in jim ga tudi ne uspe… »

Pravna mreža ljudem v pomoč pri pridobivanju osebnih zdravnikov

24ur 03.01.2023
V Pravni mreži za varstvo demokracije so se namenili ponuditi pravno pomoč osebam, ki kljub plačevanju zdravstvenega zavarovanja ne morejo pridobiti osebnega zdravnika, saj menijo, da jim je s tem kršena zakonska pravica. Kot je pojasnila Anuška… »

Tožba v imenu pacientov / »Pravica do izbire osebnega zdravnika je iztožljiva pravica«

Mladina 03.01.2023
Tožba v imenu pacientov, ki nimajo dostopa do zdravstvenih storitev, a plačujejo zdravstveno zavarovanje. Pravna mreža za varstvo demokracije pripravlja tožbo v imenu pacientov, ki nimajo dostopa do zdravstvenih storitev, a plačujejo zdravstveno… »

S tožbo do osebnega zdravnika?

Dnevnik 03.01.2023
Pravna mreža za varstvo demokracije pripravlja tožbo v imenu pacientov, ki nimajo dostopa do zdravstvenih storitev. V preteklosti so pacienti že skušali iztožiti določene pravice, ki jim pripadajo na podlagi zdravstvenega zavarovanja. Namero je pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem