Povezane novice

V nekaj dneh po uvedbi evra hrvaški državni inšpektorji odkrili 1738 kršitev

24ur 03.01.2023
Čeprav je vlada Hrvatom mesece pred uvedbo evra zagotavljala, da podražitev zaradi nove valute ne bi smelo biti, je že prvi dan po uvedbi evra postalo jasno, da temu ni tako. Premier Andrej Plenković je sklical inšpektorje, ki so že bili na delu… »

PODRAŽITVE PRI SOSEDIH ZARADI UVEDBE EVRA: Minister Filipović trgovcem zagrozil s črnimi listami in zamrznitvijo cen

Regional 03.01.2023
Hrvaški gospodarski minister Davor Filipović se je zaradi zviševanja cen ob uvedbi evra danes sestal s predstavniki trgovskih združenj in direktorji trgovskih verig na Hrvaškem. Trgovce je opozoril, da uvedba evra ne sme biti razlog za dražje… »

Divjanje cen na Hrvaškem, medtem pa neverjetna poteza tega lokala

Zurnal24 03.01.2023
Mnogi so spremembo valute izkoristili za povišanje cen. Kot že pišemo v članku na tej povezavi, hrvaška družbena omrežja so preplavili primeri številnih podražitev po uvedbi evra, pa naj gre za trgovine, razne storitve, kot so frizerski saloni… »

Hrvaška: Minister trgovce opozarja, da evro ne sme biti razlog za podražitve

RTV Slovenija 03.01.2023
Hrvaški gospodarski minister Davor Filipović se je zaradi zviševanja cen ob uvedbi evra sestal s predstavniki trgovskih združenj in direktorji trgovskih verig na Hrvaškem. Opozoril jih je, da uvedba evra ne sme biti razlog za podražitve. "Trgovske… »

Filipović ob višjih cenah zaradi uvedbe evra na Hrvaškem zagrozil trgovcem

Delo 03.01.2023
Hrvaški gospodarski minister Davor Filipović je opozoril, da ima vlada na voljo vrsto ukrepov, tudi črne liste in zamrznitev cen. Hrvaški gospodarski minister Davor Filipović se je zaradi zviševanja cen ob uvedbi evra danes sestal s predstavniki… »

Minister Filipović ob višjih cenah zaradi uvedbe evra na Hrvaškem zagrozil trgovcem

Primorske 03.01.2023
Hrvaški gospodarski minister Davor Filipović se je zaradi zviševanja cen ob uvedbi evra danes sestal s predstavniki trgovskih združenj in direktorji trgovskih verig na Hrvaškem. Trgovce je opozoril, da uvedba evra ne sme biti razlog za dražje… »

Hrvati ponoreli: To se je zgodilo po prevzemu evra

Zurnal24 03.01.2023
Hrvaška družbena omrežja so preplavili primeri številnih podražitev po uvedbi evra, pa naj gre za trgovine, razne storitve, kot so frizerski saloni ali parkirnine. Mnogi se še spomnimo prvega januarja 2007, ko smo v Sloveniji dobili evro. Tako kot… »

Hrvati na nogah, najbolj zaradi kave. Mnenje podal tudi Matej Lahovnik.

SiolNET 03.01.2023
Hrvati so po tem, ko so s prvim januarjem uvedli evro in vstopili v območje schengna, ogorčeni nad podražitvami. Premier Andrej Plenković je včeraj popoldne sklical sestanek s pristojnimi ministri in inšpekcijskimi organi glede nadaljnjih aktivnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem