Povezane novice

ZA AMERIŠKEGA VOZNIKA RELIJA USODNE MOTORNE SANI: Ken Block je poškodbam podlegel na kraju

Regional 03.01.2023
V ameriški zvezni državi Utah je v ponedeljek v nesreči z motornimi sanmi umrl dirkač relija in zvezdnik kanala Youtube Ken Block, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Petinpetdesetletni Američan se je s sanmi vozil na strmem pobočju in doživel… »

V nesreči v Utahu umrl priznani voznik relija in zvezdnik Youtuba

Dnevnik 03.01.2023
V ameriški zvezni državi Utah je v ponedeljek v nesreči z motornimi sanmi umrl dirkač relija in zvezdnik kanala Youtube Ken Block, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Petinpetdesetletni Američan se je s sanmi vozil na strmem pobočju in doživel… »

Umrl eden najbolj priljubljenih dirkačev na svetu

Zurnal24 03.01.2023
Kanal njegove ekipe je najbolj priljubljen v zgodovini motošporta na Youtubu. V ameriški zvezni državi Utah je v ponedeljek v nesreči z motornimi sanmi umrl dirkač relija in zvezdnik kanala Youtube Ken Block, poroča francoska tiskovna agencija AFP… »

V nesreči s snežnimi sanmi umrl ameriški zvezdnik motošporta Ken Block

RTV Slovenija 03.01.2023
Ken Block, voznik relija, ki je s posnetki svojih vratolomnih voženj postal tudi pravi zvezdnik YouTuba, je v ponedeljek umrl v nesreči s snežnimi sanmi, je sporočila njegova družba. "Z žalostjo v srcu potrjujemo, da je Ken Block umrl v nesreči s… »

Ken Block umrl v hudi nesreči

24ur 03.01.2023
Iz Združenih držav Amerike prihajajo žalostne novice. V zvezni državi Utah je v hudi nesreči z motornimi sanmi umrl znani reli voznik in youtuberski zvezdnik Ken Block. Novico o nenadni smrti omenjenega 55-letnika je sporočila voznikova ekipa… »

Avtomobilski svet zavit v črno: umrl je Ken Block

Zurnal24 03.01.2023
Umrl je Ken Block, eden najbolj prepoznavnih obrazov avtomobilskega športa, ki je zaslovel predvsem z avtomobilskimi vragolijami, ki jih poznamo kot Gymkhana. Njegova organizacija Hoonigans, v kateri so tudi nastali videi Gymkhana, zadnjega smo si lahko… »

Slavni športnik umrl v strašni nesreči na motornih saneh

Slovenske novice 03.01.2023
Pred dnevi se je hvalil z močjo svojih novih snežnih sani, a neprevidnost enega najbolj prepoznavnih dirkačev našega časa ga je stala življenja. Pred dnevi se je hvalil z močjo modela motornih sani, a ga je neprevidnost stala življenja. Zvezdnik… »

Novice dneva »

Bodo v Ukrajino kmalu romale ameriške rakete dolgega dosega?

Necenzurirano pred 7 uramiše 5 povezanih

Mesec: "40 let je dovolj!"

Zurnal24 pred eno uroše 3 povezane

Japonski zvezdnik poletel skoraj 300 metrov daleč

Delo pred tremi uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem