Povezane novice

Norišnica na Otoku. Diši po rekordu, Cristiano Ronaldo bi se lahko vrnil v Anglijo.

SiolNET 03.01.2023
Z vstopom v novo leto 2023 se je v večini držav začel zimski nogometni prestopni rok. Za prvo veliko zgodbo je poskrbel Cristiano Ronaldo, novopečeni član savdijskega Al-Nassra, ki, kot kaže, še ni rekel zadnje, kar zadeva nastope CR7 v angleškem… »

Ronaldo: Gre za edinstveno pogodbo, toda tudi sam sem edinstven igralec

RTV Slovenija 03.01.2023
Cristiano Ronaldo je na uradni predstavitvi svojega novega kluba Al Nasr povedal, da je zavrnil mnoge klube iz Evrope in drugod po svetu in da je evropske zgodbe zanj konec. "Tega nihče ne ve, toda imel sem številne ponudbe iz Evrope, Brazilije… »

Ronaldo spregovoril prvič po prihodu v Savdsko Arabijo

SiolNET 03.01.2023
Cristiano Ronaldo je bil danes uradno predstavljen kot igralec Al Nasra. Ronaldo je v Savdski Arabiji že stopil pred predstavnike sedme sile, zatem je že spoznal svoje nove soigralce, dočakal pa je tudi dobrodošlico v Mrsool Parku, kjer ga je skupaj z… »

Ronaldo razkril, zakaj se je odločil za Savdsko Arabijo

Zurnal24 03.01.2023
Cristiano Ronaldo je mnenja, da je v Evropi podrl že vse rekorde, zdaj si jih želi še v Aziji. Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je bil danes predstavljen kot novi član savdskega kluba Al-Nasr iz Rijada. "Moja pogodba je posebna, saj… »

Ronaldo: V Evropi sem podrl vse rekorde, zdaj jih želim še tukaj

24ur 03.01.2023
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je bil predstavljen kot novi član savdskega kluba Al-Nasr iz Riada. "Moja pogodba je posebna, saj sem edinstven igralec," je med drugim dejal Ronaldo, ki bo v naslednjih dveh letih in pol zaslužil več… »

Cristiano Ronaldo: V Evropi sem podrl vse rekorde, zdaj jih želim še tukaj

Dnevnik 03.01.2023
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je bil danes predstavljen kot novi član savdskega kluba Al-Nasr iz Rijada. »Moja pogodba je posebna, saj sem edinstven igralec,« je med drugim dejal Ronaldo, ki bo v naslednjih dveh letih in pol… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem