Povezane novice

Nezadovoljna Pirc Musarjeva: »To je najbolj bizarno predsedniško opravilo«

Slovenske novice 04.01.2023
Poziva, naj se funkciji predsednice republike z zakoni ali drugimi predpisi v prihodnje ne nalaga pristojnosti, ki jih ne določa ustava, oziroma se opravi vsaj posvet z njo. Predsednica republike Nataša Pirc Musar je danes z žrebom določila, kateri… »

Predsednica je loterijsko igro, za katero je sama glasovala na referendumu, označila za neustavno

Nova 24TV 04.01.2023
Nataša Pirc Musar je bila med žrebanjem vidno nezadovoljna. (Foto: STA) “Najbolj bizarno predsedniško opravilo od obstoja Slovenije dalje, žrebanje kroglic za dolžino mandatov članov Programskega sveta RTV SLO, je opravljeno,” je zapisala… »

Nataša Pirc Musar nejevoljno izvlekla sedemnajst kroglic

Dnevnik 04.01.2023
V predsedniški palači je potekal žreb trajanja mandatov članov novega sveta RTV Slovenija. Predsednica republike Nataša Pirc Musar z nalogo ni bila zadovoljna. Opozorila je, da ustavna opredelitev predsednika republike takšnega žrebanja ne določa… »

Predsednica izžrebala trajanje mandatov novih članov Sveta RTV Slovenija

RTV Slovenija 04.01.2023
Začeli so se postopki za konstituiranje novega Sveta RTV SLO. Predsednica Nataša Pirc Musar je izžrebala, katerih devet članov sveta bo imenovanih za dve leti in katerih osem članov za štiri leta. Samo žrebanje je sicer označila za "bizarno… »

Nataša Pirc Musar: Najbolj bizarno predsedniško opravilo opravljeno

Delo 04.01.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je opravila žreb o trajanju mandatov za člane sveta RTV Slovenija. Predsednica republike Nataša Pirc Musar je skladno z novelo o RTV Slovenija z žrebom določila, kateri člani novega 17-članskega sveta RTV… »

FOTO: Nataša Pirc Musar opravila prvo resno nalogo, žreb v predsedniški palači

Necenzurirano 04.01.2023
Slaba dva tedna po zaprisegi je predsednica republike Nataša Pirc Musar opravila prvo resno nalogo. V Veliki dvorani predsedniške palače je opravila žreb, ki je določil, kateri člani Sveta RTV Slovenija bodo imenovani oziroma izvoljeni za dve… »

Predsednica z žrebom določila, kdo bo izbral člane novega sveta RTV za dve- in štiriletni mandat

SiolNET 04.01.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je danes z žrebom določila, kateri člani sveta Radiotelevizije Slovenija (RTVS) bodo imenovani oz. izvoljeni za dveletni in kateri za štiriletni mandat. Žreb, ki je bil javen, je opravila v skladu z novelo… »

FOTO: Nataša Pirc Musar opravila prvo resno nalogo, žreb v predsedniški palači

Svet24 04.01.2023
Slaba dva tedna po zaprisegi je predsednica republike Nataša Pirc Musar opravila prvo resno nalogo. V Veliki dvorani predsedniške palače je opravila žreb, ki je določil, kateri člani Sveta RTV Slovenija bodo imenovani oziroma izvoljeni za dve… »

Odzivi na “lotodemokracijo”: “To se zgodi, ko zakone pišejo nevladne organizacije”

Nova 24TV 04.01.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar (Foto: Shutterstock, STA) “Čudovit primer tega, kaj se zgodi, ko zakone pišejo nevladne organizacije in vladajoča koalicije zavrne kakršno koli javno razpravo (čeprav je nekaj mesecev prej kot opozicija… »

RTV / Predsednica bo žrebala

Mladina 04.01.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar bo danes opravila žreb, s katerim bo določila, kateri člani novega sveta RTVS bodo imenovani za štiriletni in kateri za dveletni mandat. Predsednica republike Nataša Pirc Musar bo danes ob 14. uri opravila… »

Dan d za RTVS: Nataša Pirc Musar bo žrebala člane novega sveta

Slovenske novice 04.01.2023
Iz bobna bo potegnila 17 kroglic. Predsednica republike Nataša Pirc Musar bo danes opravila žreb, s katerim bo določila, kateri člani novega sveta RTVS bodo imenovani za štiriletni in kateri za dveletni mandat. Predsednica republike bo žreb opravila… »

Novice dneva »

V neznano je odšla 17-letna Katjuša

Necenzurirano pred eno uroše 4 povezane

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred 5 uramiše 5 povezanih

Odliv depozitov z bank, njihov dobiček podvojen

Delo pred 17 minutamiše 2 povezani

Tanje Fajon in Andreje Katič menda ne bo na listi SD

Zurnal24 pred 8 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem