Povezane novice

Ilenič se v zameno za eno najvišjih odškodnin v zgodovini domžalskega kluba premierno seli v tujino

Domžalec 04.01.2023
Desni bočni branilec Mitja Ilenič se seli čez lužo! 18-letnik, ki prihaja iz Tribuč, bo v prihodnje nastopal za ameriški New York City FC. Sodelovanje z enim izmed klubov svetovne združbe City Football Group, v kateri je tudi velikan Manchester… »

Prestopna bomba v Celju, Domžale do ene najvišjih odškodnin, nove moči za Koper

SiolNET 04.01.2023
Slovenski nogometni prvoligaš Celje je po Matku Obradoviću, Klemnu Nemaniču in Žanu Karničniku pripeljal še eno odmevno okrepitev v zimskem prestopnem roku. Po novem bo celjski dres nosil Luka Bobičanec. Nekdanji član Mure je s Celjani podpisal… »

Ilenič iz Domžal tudi uradno v severnoameriško ligo MLS

Delo 04.01.2023
Mladi slovenski nogometaš Mitja Ilenič je iz Domžal prestopil k ameriški ekipi New York City, je na spletni strani potrdil njegov dosedanji klub. Pogodbo je desni bočni branilec Mitja Ilenič podpisal do konca leta 2026. New York City sicer spada v… »

Bobičanec "okrepitev z veliko začetnico" za Celjane; Ilenič iz Domžal v New York City

RTV Slovenija 04.01.2023
Nekdanji član Mure Luka Bobičanec je okrepil nogometni klub Celje. Podpisal je dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto. Medtem so Domžale prodale 18-letnega Mitja Ileniča, ki bo kot član New York Cityja igral v MLS-u. Slovenski… »

Celjani iz Murske Sobote pripeljali še Luko Bobičanca

Delo 04.01.2023
Slovenski nogometni prvoligaš Celje je po Matku Obradoviću, Klemnu Nemaniču in Žanu Karničniku pripeljal še eno odmevno okrepitev. V zimskem prestopnem roku je celjski dres oblekel še Luka Bobičanec. Nekdanji član Mure je s Celjani podpisal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem