Povezane novice

Putin odredil prekinitev ognja v Ukrajini

Slovenske novice 05.01.2023
K prekinitvi spopadov je pred tem že pozval vodja Ruske pravoslavne cerkve. Ruski predsednik Vladimir Putin je za predvečer pravoslavnega božiča in božični dan, torej za 6. in 7. januar, obrambnemu ministru odredil prekinitev ognja v Ukrajini, so… »

Putin za pravoslavni božič odredil premirje v Ukrajini. Zelenski poziv označil za pretvezo.

RTV Slovenija 05.01.2023
Ruski predsednik Putin je odredil 36-urno prekinitev ognja v Ukrajini za pravoslavni božič ta konec tedna, k čemur je že pred tem obe strani pozval tudi patriarh Ruske pravoslavne cerkve Kiril. Ukrajinski predsednik Zelenski je zavrnil ruski poziv… »

Biden o Putinovi prekinitvi ognja: Mislim, da poskuša najti nekaj kisika #vŽivo

SiolNET 05.01.2023
316. dan vojne v Ukrajini. Medtem je ameriški predsednik Joe Biden dejal, da Putin s prekinitvijo ognja želi le "najti nekaj kisika". Ruski predsednik Vladimir Putin je namreč za predvečer pravoslavnega božiča in božični dan, torej za 6. in 7… »

Nemčija v Ukrajino pošilja oklepnike, Putin za božič prekinja ogenj

Delo 05.01.2023
Ruski predsednik je za predvečer pravoslavnega božiča in božični dan odredil prekinitev ognja v Ukrajini. Ruski predsednik Vladimir Putin je za predvečer pravoslavnega božiča in božični dan, torej za 6. in 7. januar, obrambnemu ministru odredil… »

Putin ponujal premirje, Ukrajinci šokirali

Zurnal24 05.01.2023
Ruski predsednik ob pravoslavnem božiču ponudil premirje. Takšnega odgovora najbrž ni pričakoval. Rusija mora zapustiti zasedena ozemlja, le tako bo lahko sklenila "začasno prekinitev ognja", je izjavil svetovalec ukrajinskega predsednika Mihajlo… »

Putin: Nepričakovana poteza ob prazniku

Zurnal24 05.01.2023
Vest so v Kremlju že potrdili. Ruski predsednik Vladimir Putin je za predvečer pravoslavnega božiča in božični dan, torej za 6. in 7. januar, obrambnemu ministru odredil prekinitev ognja v Ukrajini, so sporočili iz Kremlja. Ta naj bi trajala od 12… »

Putinovo darilo za pravoslavni božič: prekinitev ognja v Ukrajini

Svet24 05.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je za predvečer pravoslavnega božiča in božični dan, torej za 6. in 7. januar, obrambnemu ministru odredil prekinitev ognja v Ukrajini, so sporočili iz Kremlja. Prekinitev ognja naj bi trajala od 12. ure v petek do… »

Putin za pravoslavni božič odredil prekinitev ognja v Ukrajini

Dnevnik 05.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je za predvečer pravoslavnega božiča in božični dan, torej za 6. in 7. januar, obrambnemu ministru odredil prekinitev ognja v Ukrajini, so sporočili iz Kremlja. Ta naj bi trajala od 12. ure v petek do polnoči… »

Ukrajina poroča o novih napadih na ruske položaje

Mladina 05.01.2023
Ukrajinska vojska trdi, da je bilo v okupiranem mestu Tokmak v južni ukrajinski regiji Zaporožje je bilo v torkovi ofenzivi ubitih ali ranjenih 80 ruskih vojakov. V okupiranem mestu Tokmak v južni ukrajinski regiji Zaporožje je bilo v torkovi ofenzivi… »

Ukrajina poroča o novih napadih na ruske položaje

Primorske 05.01.2023
V okupiranem mestu Tokmak v južni ukrajinski regiji Zaporožje je bilo v torkovi ofenzivi ubitih ali ranjenih 80 ruskih vojakov, je v sredo zvečer sporočila ukrajinska vojska, ki je po napadih v preteklih dneh poročala o več sto mrtvih in ranjenih na… »

Novice dneva »

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

Zurnal24 pred eno uroše 6 povezanih

»Uporaba takšnih kemikalij ni osamljen primer«

Mladina pred 8 uramiše 1 povezana

OECD zvišal svetovno gospodarsko napoved

Delo pred 8 uramiše 3 povezane

Viktorijo Ši je »rodila« umetna inteligenca

Delo pred 24 minutamiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem