Povezane novice

Veter in spomladanske temperature odnesle slalom na Sljemenu, Hrvati že v sredo pod plazom kritik

SiolNET 05.01.2023
Potem ko se je v sredo marsikdo zgražal nad razrito progo na Sljemenu nad Zagrebom, kjer so izpeljali že tradicionalni ponovoletni slalom pod žarometi, ki je 81. zmago v karieri prinesel Američanki Mikaeli Shiffrin, so organizatorji danes naravi… »

Drugi slalom na Sljemenu odpovedan

RTV Slovenija 05.01.2023
Drugi slalom za alpske smučarke na Sljemenu nad Zagrebom je zaradi visokih temperatur in posledično premehke proge odpovedan. Na srednem slalomu na istem prizorišču je na razriti progi zmagala Mikaela Shiffrin, ki je slavila 81. v karieri… »

Dramatične razmere v Podkorenu, organizatorjem pomaga helikopter

SiolNET 05.01.2023
Najboljše alpske smučarke na svetu so zaradi pretoplih vremenskih razmer ostale prikrajšane za slalomsko preizkušnjo na Hrvaškem. Karavana se zdaj seli v Slovenijo, kjer naj bi v Kranjski Gori izvedli 59. Zlato lisico. Konec tedna sta načrtovana dva… »

Dragšič: Na progi količinsko dovolj snega, čakamo, da narava opravi svoje

RTV Slovenija 05.01.2023
Tako kot drugod po Evropi bitko z vremenom bijejo tudi organizatorji Zlate lisice v Kranjski Gori. Pri pripravi veleslalomske proge za tekmovanje ta konec tedna jim pomaga tudi helikopter. Kaže, da tekmovanje ni ogroženo. Direktor ženskih tekmovanj… »

Pogrom nad Hrvati, ki so na koncu priznali poraz: "Še nikoli nisem videla ..."

Zurnal24 05.01.2023
Sljeme je ostalo brez drugega ženskega slaloma. Današnji drugi slalom alpskih smučark v Zagrebu, ki bi se moral s prvo vožnjo začeti ob 15. uri, je odpovedan. Kot je sporočila Mednarodna smučarska zveza (Fis), je razlog za odpoved slabo vreme -… »

Danes na Sljemenu brez slaloma

Delo 05.01.2023
Razlog za odpoved tekme alpskih smučark slabo vreme z visokimi temperaturami in močnim vetrom. Današnji drugi slalom alpskih smučark v Zagrebu, ki bi se moral s prvo vožnjo začeti ob 15. uri, je odpovedan. Kot je sporočila Mednarodna smučarska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem