Povezane novice

Ruska enostranska prekinitev ognja Ukrajini ni prinesla miru

24ur 06.01.2023
Kljub ruski razglasitvi enostranske prekinitve ognja v Ukrajini iz Donbasa prihajajo poročila o nadaljevanju obojestranskega obstreljevanja. O neprekinjenem bojevanju iz Bahmuta poročajo novinarji francoske tiskovne agencije AFP. Prekinitev ognja bi… »

Ukrajina: Rusija med božičem načrtuje napade na cerkve #vŽivo

SiolNET 06.01.2023
Podpredsednica ukrajinske vlade Irina Vereščuk je prebivalce okupiranih ozemelj posvarila, naj se za pravoslavni božič ne udeležujejo cerkvenih obredov, ker naj bi Rusija načrtovala "teroristične napade" v cerkvah. V Ukrajini naj bi danes opoldne… »

Ukrajinci onemogočili Putinovo božično premirje

Dnevnik 06.01.2023
Topniški spopadi so se nadaljevali zlasti na vzhodu Ukrajine tudi po tem, ko naj bi po Putinovem ukazu začelo veljati 36-urno premirje ob pravoslavnem božiču. Zahodna pomoč pa dosega novo raven z napovedano dobavo francoskih, ameriških in nemških… »

Ruska 36-urna prekinitev ognja

Mladina 06.01.2023
Trajala naj bi za čas praznovanja pravoslavnega božiča. Po ukazu ruskega predsednika Vladimirja Putina je v Ukrajini opoldne po moskovskem času oziroma ob 10. uri po srednjeevropskem času začela veljati enostranska 36-urna prekinitev ognja. Trajala… »

[Video] “Prekinitev ognja” ni zdržala dolgo, obstreljevanje v Ukrajini se je nadaljevalo

Nova 24TV 06.01.2023
Foto: zajem zaslona Enostransko premirje v Ukrajini, ki ga je razglasil ruski predsednik Vladimir Putin, bi moralo začeti veljati v petek, vendar so se v urah pred začasnim premirjem znova začeli spopadi, Kijev pa je potezo zavrnil kot trik. Ruska… »

Rusija začasno prekinila ogenj. Iz Donbasa vseeno prihajajo poročila o nadaljevanju spopadov.

RTV Slovenija 06.01.2023
Po ukazu ruskega predsednika Vladimirja Putina je v Ukrajini začela veljati enostranska 36-urna prekinitev ognja. Trajala naj bi za čas praznovanja pravoslavnega božiča. A iz okupiranega Donbasa prihajajo poročila o nadaljevanju spopadov. Sploh prva… »

Ruska enostranska prekinitev ognja Ukrajini ni prinesla miru

Delo 06.01.2023
Prekinitev naj bi trajala do sobote opolnoči. O nadaljevanju obojestranskega obstreljevanja poročajo iz Donbasa, iz Bahmuta pa o neprekinjenem bojevanju. Kljub današnji ruski razglasitvi enostranske prekinitve ognja v Ukrajini iz Donbasa prihajajo… »

Ruska enostranska prekinitev ognja Ukrajini ni prinesla miru

Primorske 06.01.2023
Kljub današnji ruski razglasitvi enostranske prekinitve ognja v Ukrajini iz Donbasa prihajajo poročila o nadaljevanju obojestranskega obstreljevanja. O neprekinjenem bojevanju iz Bahmuta poročajo novinarji francoske tiskovne agencije AFP. Prekinitev… »

Ruski veleposlanik v ZDA Washington obtožil zavlačevanja konflikta v Ukrajini

Primorske 06.01.2023
Ruski veleposlanik v ZDA Anatolij Antonov je Washington v četrtek obtožil, da ne želi politične rešitve konflikta v Ukrajini, temveč si prizadeva za zavlačevanje vojne, potem ko je Bela hiša napovedala, da bodo ZDA Ukrajini dobavile oklepna vozila… »

V Ukrajini začela veljati enostranska ruska prekinitev ognja za 36 ur, Zelenski Ruse poziva k uporu

Svet24 06.01.2023
V Ukrajini opoldne po moskovskem času oziroma ob 10. uri po srednjeevropskem času je začela veljati enostranska prekinitev ognja, Zelenski: gre le za poskus začasne ustavitve napredovanj ukrajinske vojske v Donbasu. Enostranska prekinitev ognja, ki jo… »

Ruska enostranska prekinitev ognja v Ukrajini stopila v veljavo

Primorske 06.01.2023
Po ukazu ruskega predsednika Vladimirja Putina je v Ukrajini opoldne po moskovskem času oziroma ob 10. uri po srednjeevropskem času začela veljati enostranska 36-urna prekinitev ognja. Trajala naj bi za čas praznovanja pravoslavnega božiča. V Kijevu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem