Povezane novice

Na robu vojne: barikade, zažgana vozila, napad na vojsko!

Zurnal24 06.01.2023
Zaradi nasilja so odpovedali več kot sto letov. Pouk v šolah in vse športne dogodke so začasno odpovedali. Potem ko so mehiške varnostne sile v mestu Culiacán na severozahodu države v četrtek prijele Ovidia Guzmána Lópeza, sina zaprtega kralja… »

Aretirali sina kralja mamil: izbruhnilo krvavo nasilje, vojska na ulicah, streljajo na letala #video

SiolNET 06.01.2023
Potem ko so mehiške varnostne sile v mestu Culiacan na severozahodu države v četrtek prijele Ovidia Guzmana-Lopeza, sina zaprtega kralja mamil Joaquina Guzmana - El Chapa, je tam izbruhnilo krvavo nasilje. Ubili naj bi tri pripadnike varnostnih sil, 28… »

Po aretaciji sina El Chapa v Mehiki izbruhnilo krvavo nasilje

Primorske 06.01.2023
Potem ko so mehiške varnostne sile v mestu Culiacan na severozahodu države v četrtek prijele Ovidia Guzmana-Lopeza, sina zaprtega kralja mamil Joaquina El Chapa Guzmana, je tam izbruhnilo krvavo nasilje. Ubiti naj bi bili trije pripadniki varnostnih… »

Po aretaciji sina »El Chapa« v Mehiki izbruhnilo krvavo nasilje

Delo 06.01.2023
Ubiti so bili domnevno trije pripadniki varnostnih sil, 28 ljudi pa ranjenih, tarča napada je bilo tudi letališče. Potem ko so mehiške varnostne sile v mestu Culiacan na severozahodu države v četrtek prijele Ovidia Guzmana-Lopeza, sina zaprtega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem