Povezane novice

Pozor na lažna sporočila v imenu bank

Celje.info 06.01.2023
V zadnjih dneh so bili policisti na območju Policijske uprave Celje znova obveščeni o povečanem številu lažnih sporočil v imenu različnih bank, ki so jih občani prejeli ne elektronske naslove. V sporočilih se pošiljatelji izdajajo kot… »

POZOR, GOLJUFI NA DELU: Ste prejeli obvestilo svoje banke?

Regional 06.01.2023
Policisti opozarjajo na povečano število lažnih sporočil v imenu različnih bank, v katerih prejemnika usmerjajo na lažno spletno stran, ki zahteva vnos osebnih ali kartičnih podatkov. Tako pridobljene podatke nato zlorabijo za nepooblaščena… »

Policija opozarja na vnovičen pojav lažnih sporočil v imenu različnih bank

RTV Slovenija 06.01.2023
Policisti opozarjajo na povečano število lažnih sporočil v imenu različnih bank, v katerih prejemnika usmerjajo na lažno spletno stran, ki zahteva vnos osebnih ali kartičnih podatkov. Tako pridobljene podatke nato zlorabijo, opozarjajo policisti. V… »

Bodite pozorni na ta sporočila banke. Lahko vas ogoljufajo!

Zurnal24 06.01.2023
Policisti svarijo pred novimi goljufijami. Policisti opozarjajo na povečano število lažnih sporočil v imenu različnih bank, v katerih prejemnika usmerjajo na lažno spletno stran, ki zahteva vnos osebnih ali kartičnih podatkov. Tako pridobljene… »

Lažna sporočila v imenu bank!

Savinjsko Šalaške 06.01.2023
S Policijske uprave Celje sporočajo, da so bili v zadnjih dneh znova obveščeni o povečanem številu lažnih sporočil v imenu različnih bank. V zadnjih dneh so bili na območju Policijske uprave Celje znova obveščeni o povečanem številu lažnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem