Povezane novice

Pretresljiv incident na OŠ Šmarje: učenec napadel vrstnika s kladivom

Primorske 06.01.2023
Učence OŠ Šmarje, njihove starše ter tamkajšnje zaposlene je včeraj pretresel hud incident, v katerem je učenec tretje triade s kladivom udaril po glavi drugega učenca in ga poškodoval. Napad, do katerega je prišlo med poukom v prostorih… »

Osnovnošolec s kladivom nad vrstnika

Dnevnik 06.01.2023
Učenec na eni od koprskih osnovnih šol je v četrtek s kladivom napadel svojega vrstnika in ga poškodoval po glavi. Sestavljen naj bi imel seznam tistih, ki naj bi naslednji prišli na vrsto. Tudi učiteljev. Učenec OŠ Šmarje pri Kopru je v četrtek… »

Osnovnošolec v Šmarju pri Kopru s kladivom napadel drugega učenca

Necenzurirano 06.01.2023
Včeraj je na šolskem stranišču na eni od osnovnih šol na Obali eden po učencev s kladivom poškodoval drugega učenca. Po poročanju portala Regional Obala naj bi včeraj prišlo do fizičnega obračuna med učenci. Po neuradnih informacijah naj bi… »

Učenec ene izmed koprskih osnovnih šol je s kladivom napadel vrstnika

RTV Slovenija 06.01.2023
Učenec OŠ Šmarje pri Kopru je v četrtek v šolo prinesel kladivo, s katerim je napadel drugega učenca, ki je utrpel poškodbe glave. Poškodovani otrok je že v domači oskrbi, storilca pa so umaknili iz šole in tudi iz domačega okolja. Da je… »

V osnovni šoli napad na učenca s kladivom

Delo 06.01.2023
Učenci in učitelji so pretreseni, zato bodo prihodnji teden pouk prilagodili pogovoru o tem, kar se je zgodilo. »Predhodno smo imeli informacijo, da se je nekaj zgodilo zunaj šolskega okolja, zaradi česar smo bili bolj pozorni na varnostne razmere v… »

Osnovnošolec v Šmarju pri Kopru s kladivom napadel drugega učenca

Svet24 06.01.2023
Včeraj je na šolskem stranišču na eni od osnovnih šol na Obali eden po učencev s kladivom poškodoval drugega učenca. Po poročanju portala Regional Obala naj bi včeraj prišlo do fizičnega obračuna med učenci. Po neuradnih informacijah naj bi… »

Novo o napadu osnovnošolca s kladivom

Zurnal24 06.01.2023
Ravnatelj je že včeraj govoril s staršema poškodovanega otroka, ki sta zatrdila, da je z njim vse v redu. Kot pišejo primorski mediji, je včeraj na OŠ Šmarje pri Kopru prišlo do pretresljivega dogodka. Kot so izvedeli na portalu regionalobala.si… »

Ravnatelj: Učenec sicer ni veljal za problematičnega v smislu agresije

24ur 06.01.2023
S slovenske obale prihajajo pretresljive novice. Učenec ene od koprskih osnovnih šol naj bi s kladivom napadel drugega učenca in mu povzročil poškodbe glave. Poleg tega naj bi spisal seznam z imeni oseb, ki jih je nameraval pobiti. Nekateri učenci… »

Grozljivka v Kopru: sošolca napadel s kladivom

Slovenske novice 06.01.2023
Učenec je pred nekaj dnevi poslal sporočilo s seznamom imen učencev, ki naj bi jih nameraval pobiti. Kot poročajo Primorske novice, je učence Osnovne šole Šmarje, njihove starše ter tamkajšnje zaposlene včeraj pretresel hud incident, v katerem… »

Pri nas: Učenec s kladivom nad drugega učenca, imel seznam ljudi za "pobiti"

Zurnal24 06.01.2023
Na koprskem je prišlo do pretresljivega dogodka. Starše in učence je strah. Kot pišejo primorski mediji, včeraj je na OŠ Šmarje pri Kopru prišlo do pretresljivega dogodka. Kot so neuradno izvedeli na portalu regionalobala.si, naj bi eden izmed… »

Primorska: učenec s kladivom napadel drugega učenca. Pripravljen naj bi imel tudi seznam za poboje.

SiolNET 06.01.2023
Učence in učitelje OŠ Šmarje pri Kopru je včeraj pretreslo grozljivo dogajanje, poroča Regional obala. Neuradno naj bi učenec s kladivom napadel drugega učenca, pri čemer mu je poškodoval glavo. Napadalec naj bi imel tudi izdelan seznam z imeni… »

ŠOK NA OŠ ŠMARJE PRI KOPRU: S kladivom napadel učenca, imel tudi seznam oseb, ki naj bi jih nameraval ubiti

Regional 06.01.2023
Včeraj je na OŠ Šmarje pri Kopru prišlo do pretresljivega dogodka. Učenec naj bi s kladivom napadel drugega učenca in mu povzročil poškodbe glave, smo neuradno izvedeli. Napadalec naj bi imel tudi izdelan seznam z imeni učencev in učiteljev, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem