Povezane novice

Evrska splošna inflacija je decembra glede na november upadla z 10,1 na 9,2 odstotka - zlasti zaradi umiritve rasti cen…

Finance.si 06.01.2023
Je pa decembra v primerjavi z novembrom zrasla tako imenovana jedrna inflacija, iz katere so izločeni vplivi gibanja cen energentov in hrane Splošna inflacija na evrskem območju se je decembra v primerjavi s prejšnjim mesecem umirila, so sporočili z… »

Trgovina na drobno v območju z evrom in EU novembra navzgor, največji upad v Sloveniji

Dnevnik 06.01.2023
Obseg prodaje v trgovini na drobno v območju evra se je novembra na mesečni ravni povečal za 0,8 odstotka, v EU pa za 0,9 odstotka. Medletno se je v območju z evrom zmanjšal za 2,8 odstotka, v EU pa za 2,4 odstotka, je danes objavil evropski… »

Letna inflacija v območju evra decembra padla na 9,2 odstotka

Primorske 06.01.2023
Območje z evrom je decembra lani na letni ravni zabeležilo 9,2-odstotno inflacijo, potem ko je ta novembra znašala 10,1 odstotka, v prvi oceni ugotavlja evropski statistični urad Eurostat. Inflacijo so še naprej poganjale visoke cene energentov in… »

Letna inflacija v območju evra decembra padla na 9,2 odstotka

RTV Slovenija 06.01.2023
Območje z evrom je decembra lani na letni ravni imelo 9,2-odstotno inflacijo, kar je nekoliko manj kot novembra, ko je znašala 10,1 odstotka, v prvi oceni ugotavlja evropski statistični urad Eurostat. Cene energentov so bile decembra za 25,7 odstotka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem