Povezane novice

Kevin McCarthy končno izvoljen za predsednika predstavniškega doma

Nova 24TV 07.01.2023
Kevin McCarthy (Foto: EPA) Republikanski poslanec predstavniškega doma ameriškega kongresa Kevin McCarthy je bil po tednu pretresov, ki so prvič v stoletju prisilili v več krogov glasovanja, po ameriškem času v petek pozno zvečer izvoljen za… »

McCarthy v 15. krogu volitev le izvoljen, med republikanci skoraj izbruhnil pretep

SiolNET 07.01.2023
Predstavniškemu domu kongresa je v petek po veliki drami, med katero je pred 15. krogom volitev med republikanci skoraj izbruhnil pretep, le uspelo s tesno večino izvoliti republikanca Kevina McCarthyja iz Kalifornije na položaj predsednika. S tem se… »

Predstavniški dom ameriškega kongresa v 15. krogu volitev le dobil novega predsednika

Dnevnik 07.01.2023
Predstavniški dom kongresa je zgodaj davi po veliki drami, med katero je pred 15. krogom volitev skoraj prišlo do pretepa, le uspel izvoliti republikanca Kevina McCarthyja na položaj predsednika. S tem se lahko začne normalno delo predstavniškega… »

Republikanci po drami in skorajšnjem pretepu vendarle strnili vrste

Svet24 07.01.2023
Republikanec Kevin McCarthy je po veliki drami, med katero je pred 15. krogom volitev v predstavniški dom kongresa skoraj prišlo do pretepa, le uspel s svojo kandidaturo za predsednika. McCarthy iz Kalifornije je v 15. krogu volitev dobil 216 glasov… »

McCarthy po petnajstih krogih glasovanja le postal predsednik predstavniškega doma kongresa

RTV Slovenija 07.01.2023
Predstavniški dom kongresa je zgodaj zjutraj v soboto v 15. krogu glasovanja le uspel tesno izvoliti republikanca Kevina McCarthyja iz Kalifornije na položaj predsednika. Takšnega zapleta v ZDA ni bilo več kot 160 let. 57-letni McCarthy je v 15. krogu… »

Skoraj je prišlo do pretepa, nato je bil v 15. poskusu le izvoljen

Zurnal24 07.01.2023
Predstavniški dom kongresa je v petek po veliki drami, med katero je pred 15. krogom volitev med republikanci skorajda prišlo do pretepa, le uspel tesno izvoliti republikanca Kevina McCarthyja iz Kalifornije na položaj predsednika. S tem se lahko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem