Povezane novice

V Kranjski Gori zmagala Kanadčanka Grenier , Bucikova osma

Slovenske novice 07.01.2023
Ana Bucik, edina Slovenka v finalu, je bila osma (+1,38). To je njen najboljši veleslalomski izid kariere. Kanadčanka Valerie Grenier je zmagala na veleslalomu za svetovni pokala alpskih smučark za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori. Druga je bila… »

Kanadčanka Grenier zmagala v Kranjski Gori, Ana Bucik osma

Primorske 07.01.2023
Kanadčanka Valerie Grenier je zmagala na veleslalomu za svetovni pokala alpskih smučark za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori. Druga je bila Italijanka Marta Bassino s 37 stotinkami zaostanka, tretja pa Slovakinja Petra Vlhova (+0,40). Ana Bucik, edina… »

Žal mu je predvsem zamujene priložnosti, streljanje pa bo hitro popravil

SiolNET 07.01.2023
Slovenska četverica, Jakov Fak, Miha Dovžan, Alex Cisar in Toni Vidmar, si je danes na zasledovalni tekmi na Pokljuki priborila točke svetovnega pokala. Faku je ponagajalo streljanje, prav po vseh štirih strelskih postankih je moral v kazenski krog… »

Marco Odermatt poskrbel za švicarsko veselico, Kranjec spet vrhunski

SiolNET 07.01.2023
Zmagovalec veleslaloma v Adelbodnu je Švicar Marco Odermatt, drugi je bil Norvežan Henrik Kristoffersen, tretji pa Švicar Loic Meillard. Od Slovencev je bil najboljši Žan Kranjec, ki je bil na koncu peti. Od Slovencev je nastopil še Štefan Hadalin… »

Johannes Thingnes Boe z zmago kronal 100. stopničke

RTV Slovenija 07.01.2023
Na Pokljuki sta se na zasledovalni tekmi zmag prepričljivo veselila Švedinja Elvira Öberg in Norvežan Johannes Thingnes Boe, ki se je veselil jubilejnih 100. stopničk v svetovnem pokalu. Slovenski uspeh dneva je s 17. mestom dosegel Jakov Fak… »

Odermatt obnorel 35.000 navijačev v Adelbodnu, Kranjec peti

RTV Slovenija 07.01.2023
Marco Odermatt je tudi na beli lisi v zelenem Adelbodnu potrdil status kralja veleslaloma. Na klasični progi Cheunisbärgli je bil najhitrejši v obeh vožnjah in je na veselje množice navijačev dobil še četrtega od petih veleslalomov sezone. Tako je… »

Johannes Thingnes Bø pokljuški kralj, Jakov Fak prvi med našimi

Delo 07.01.2023
Norveški as je bil prepričljivi zmagovalec zasledovalne preizkušnje za svetovni pokal med moškimi, Švedinja Elvira Öberg pa med ženskami. Na zasledovalni tekmi svetovnega pokala biatloncev na Pokljuki je v moški konkurenci slavil Norvežan… »

Norvežan razred zase, Fak izgubil pet mest, Cisar zadel vseh 20 tarč

SiolNET 07.01.2023
Pokljuka je v soboto gostila obe zasledovalni tekmi. Švedska biatlonka Elvira Öberg je zmagala tudi na zasledovalni preizkušnji za svetovni pokal na Pokljuki. Slovenk ni bilo na tekmi, so pa na moški preizkušnji nastopili kar štirje in vsi prišli… »

Odermattu še zmaga v Adelbodnu, Kranjec peti

Dnevnik 07.01.2023
Švicarski alpski smučar Marco Odermatt je zmagovalec veleslalomske tekme za svetovni pokal v domačem Adelbodnu. Najboljši slovenski veleslalomist Žan Kranjec je po slabši prvi vožnji v drugi pridobil tri mesta in bil na koncu peti. Na odru za… »

Marco Odermatt na domačem terenu razred zase

Delo 07.01.2023
Najboljši alpski smučar je bil prepričljivi zmagovalec spektakualrne klasične veleslalomske tekme za svetovni pokal v Adelbodnu. Žan Kranjec peti. Švicarski alpski smučar Marco Odermatt je zmagovalec veleslalomske tekme za svetovni pokal v domačem… »

Na zasledovalni tekmi prvi Johannes Thingnes Boe, Jakov Fak 17.

Dnevnik 07.01.2023
Na zasledovalni tekmi svetovnega pokala biatloncev na Pokljuki je v moški konkurenci slavil Norvežan Johannes Thingnes Boe. Najboljši Slovenec Jakov Fak je po štirih zgrešenih strelih končal na 17. mestu. Johannes Thingnes Boe ni imel težav pri… »

Kanadčanka s prvo zmago po letu 1974, Ana Bucik odlična

Delo 07.01.2023
Valerie Grenier je presenetljiva zmnagovalka veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori. Kanadčanka Valerie Grenier je zmagala na veleslalomu za svetovni pokala alpskih smučark za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori… »

Grenier poskrbela za prvo kanadsko zmago v veleslalomu po letu 1974

RTV Slovenija 07.01.2023
Kanadčanka Valerie Grenier je velika zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal v Kranjski Gori, kjer se je zbralo 3500 gledalcev. Najboljši veleslalomski izid v karieri je uspel tudi Ani Bucik, ki je bila osma. Grenier je poskrbela za prvo veleslalomsko… »

Kanadčanka Grenier zmagala v Kranjski Gori, Ana Bucik osma

Dnevnik 07.01.2023
Kanadčanka Valerie Grenier je zmagala na veleslalomu za svetovni pokala alpskih smučark za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori. Druga je bila Italijanka Marta Bassino s 37 stotinkami zaostanka, tretja pa Slovakinja Petra Vlhova (+0,40). Ana Bucik, edina… »

Shiffrinova ima danes v Kranjski Gori zmenek z zgodovino

Zurnal24 07.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin lahko danes v Kranjski Gori izenači rekord Lindsey Vonn po številu zmag v svetovnem pokalu. Kranjska Gora bo danes še enajstič gostila karavano svetovnega pokala alpskih smučark kot nadomestna lokacija tradicionalnega… »

Mikaela Shiffrin v Kranjski Gori na zmenku z zgodovino

Primorske 07.01.2023
Kranjska Gora bo danes še enajstič gostila karavano svetovnega pokala alpskih smučark kot nadomestna lokacija tradicionalnega mariborskega tekmovanja. Spored 59. Zlate lisice bo neklasičen z dvema veleslalomoma. Prva na startu ob 9.30 bo Francozinja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem