Povezane novice

Kako hudo je z Novakom Đokovićem? Srb vseeno v finale. #video

SiolNET 07.01.2023
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković in Američan Sebastian Korda sta finalista turnirja serije ATP z nagradnim skladom 602.725 evrov v avstralskem mestu Adelajda. Beograjčan bo po zmagi v polfinalu nad Rusom Danilom Medvedjevom igral za svojo že… »

Srbski as bo 92. zmago lovil proti češkemu Američanu

Delo 07.01.2023
Novak Đoković in Sebastian Korda sta finalista teniškega turnirja v avstralskem mestu Adelaide. Prvi je ugnal Danila Medvedjeva, drugi Jošita Nišioko. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković in Američan Sebastian Korda sta finalista turnirja serije… »

Đoković blestel v zmagi nad Medvedjevom

RTV Slovenija 07.01.2023
Novak Đoković je dobro pripravljenost pred prvim grand slamom sezone v Melbournu potrdil v Adelajdi, kjer je v polfinalu s 6:3, 6:4 premagal Danila Medvedjeva. Prvi nosilec je Rusu odvzel po en servis v vsakem od nizov in s praktično brezhibno igro… »

Tamara Zidanšek in Kaja Juvan uspešni v kvalifikacijah

Delo 07.01.2023
Američanka Coco Gauff in Španka Rebeka Masarova sta finalistki teniškega turnirja v novozelandskem Aucklandu z nagradnim skladom 243.000 evrov. Coco Gauff bo četrtič igrala v finalih turnirjev serije WTA, Rebeka Masarova pa sploh prvič. Medtem sta v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem